Hobo a gondolatok embere, Bill az érzelmeké – Fezen utolsó rész

A Fezen nekünk harmadik, egyébként negyedik, egyben utolsó napjára már rutinos fesztiválozókká váltunk.

Hobo a gondolatok embere, Bill az érzelmeké – Fezen utolsó rész
Fotók: Mohácsiné Palásti Márta

Tudsz énekelni? Nem! Úgy lesz az igazi! – Ez volt a Fezenen pénteken

A Fezen nekünk második, egyébként harmadik napjára már rutinosan autóval mentünk. Elég korán értünk ki, és legnagyobb meglepetésünkre az egész placc ragyogott a tisztaságtól, már amennyiben egy füves, homokos tér ragyogni tud. Mindenesetre az előző este eldobált söröspoharaknak,...
 
Mohácsi Márta fotói

Kihívás: nem szereti a fesztiválokat – elment a Fezenre tudósítani... (1.rész)

Jelenleg a Fezenes botránytól hangos a sajtó: a rendezvény közösségi oldalán azt közölték, körülbelül 15-20 "viselkedni nem tudó látogató" összeverekedett a fesztivál területén vasárnap a hajnali órákban. Információik szerint komolyabb sérülés nem történt, de a...
 
 
Az Arch Enemy a FEZEN-en

Az Arch Enemy a FEZEN-en

A dallamos death metal svéd nagykövetei Székesfehérvárra látogatnak a nyáron.
 
Fotó: FEZEN

Újabb fellépőket jelentett be a FEZEN

A januári elején bejelentett Dream Theater után, hazai fellépőkkel folytatja a névsorolást a FEZEN. Az idei fesztiválra érkezik az Alvin és a Mókusok, a Kalapács, az Apey & the Pea, valamint a Welhello, a Follow The Flow és a BSW is.
 
Fotó: FEZEN (FB)

Rock-metal nevek nyitják a FEZEN fellépőlistáját

A 2018-as FEZEN fesztiválon itt (ott) lesz a brooklyni Life of Agony, az Ozzy Osbourne-nal is együtt zenélő Gus G. vezette Firewind, a közel 40 éves múlttal és több mint 20 millió eladott albummal rendelkező Queensrÿche és a hazai heavy metal egyik állócsillaga, az Ossian is.
 
Az eslő Fezen-fecskék

Megjöttek az első FEZEN-fecskék

A FEZEN 2019-ben is két nagyszínpaddal és több kisebb zenei helyszínnel várja a fesztiválozókat Székesfehérvárra július 24-27. között. Megjött az első két név is.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek