Ingyenes nyáresti előadások a Szent István Parkban

Már Fenyő Miklós is megénekelt, hogy "a legszebb pesti nyár" Angyalföldön jár, és a XIII. kerület szereti a zenét. Olyannyira, hogy a nyáron ingyenes esti előadásokat, koncerteket és utcabált is szerveznek majd a környékbeliek örömére.

Fotó: Falusi Mariann/FB
Részünkről bosszú – Presser Gábor és Falusi Mariann együtt is külön is

Részünkről bosszú – Presser Gábor és Falusi Mariann együtt is külön is

Háromszori halasztás, csaknem két és fél éves előkészület után valósulhat meg Falusi Mariann (március 11.) és Presser Gábor (március 12-13.) koncertje a Budapest Kongresszusi Központban (BKK). A két előadó egymás estjein is közreműködik.
 
Fotó: Go Nature

Tudod hol van a Pilisben az egri vár? Na, ott lesz nyáron a Szeláví! fesztivál

Pilisborosjenő saját fesztiválja 2022-ben a Pilis szívébe költözik, s az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az egri vár másolatának környékén rendezkedik be.
 
 
Fotó: Raktárkoncert.hu

Lehet, mégis volt értelme a Raktárkoncert-sorozatnak? Presser Gábor és barátai

Nyugodtan elmondható, már Presser Gábornak és barátainak különleges hangulatú előadása miatt is érdemes volt 2020-ban életre hívni a nehéz helyzetbe került magyar könnyűzenei ipar támogatását célzó, államilag finanszírozott Raktárkoncert-sorozatot. De miattuk mindenképpen! A...
 
Falusi Mariann májusra összerakja magát

Falusi Mariann ̶m̶á̶j̶u̶s̶r̶a̶ 2021. januárjára rakja össze magát

Falusi Mariann DARABJAIM címmel adott volna koncertet a Budapest Kongresszusi Központban 2020. május 7-én.
 
Sör, csülök, Pa-dö-dő

Sör, csülök, Pa-dö-dő

Idén először tartanak Sör és Csülök Fesztivált a siófoki Fő téren szeptember 13-15. között. A legújabb gasztrofesztiválon fellép többek között az Abrakazabra és Biga, a Road és a Pa-dö-dő is.
 
Fotó: Álomutazó

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.
 
 
Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást...
 
Fotó: Horváth Judit

Királyok és királynők: Falusi Mariann lemezbemutató koncertet ad a Muzikumban

Jazz zenekarával lép a Muzikum színpadára szeptember 20-án Falusi Mariann, hogy bemutassa friss, Királyok és Királynők című lemezét.
 
Fotó: Presser Gábor Official/FB

De hol van Marika néni?

Mi lehet a legjobb a léleknek egy esős szombat délutánon, mint beülni egy matinékoncertre és úgynevezett IGAZI zenét hallgatni, tehetséges emberek örömzenélésében tevékenyen részt venni...
 
Fotó: Kaiser Ottó

Marika néni, Pici bácsi – főpróbán jártunk

Nem, nem fogjuk spoilerezni a koncertet, pedig tudnánk :) Holnap délután két koncertet is ad Falusi Mariann és Presser Gábor a Kongresszusi Központban.
 
fotó: nlcafe.hu

Egy kicsit kuplézgatnak a lányok...

A PA-DÖ-DŐ 30 éve énekel, de ez most nem az. Most Falusi Mariann és Lang Györgyi énekel. A régmúlt dalait. Többnyire kuplékat, ami a lexikon szerint csúfondáros, és sikamlós szövegű, könnyű műdal. Mindez meghallgatható október 13-án a Erőművházban (Budapest, 1077, Wesselényi...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek