Body/Cult: idén is lesz különleges projektje a Fekete Zaj fesztiválnak

Az underground legkevésbé látható rétegeiben mélyedhetünk el augusztus 17-20. Mátra-Sástón. A közösségi élmény nemcsak a közönségben, hanem egy ideje már különleges projektekben is megjelenik a fesztiválon.

Body/Cult: idén is lesz különleges projektje a Fekete Zaj fesztiválnak
Fotó: Bands Trough the Lens

Zajongók jelentkezését várja a Fekete Zaj fesztivál

Augusztus 18-21. között újból a Mátra-Sástó kemping lombjainak árnyékában startol az utazás az underground zene legmélyebb bugyraiba. A szervezők idén is lehetőséget biztosítanak a fesztiválélmény átélésére azoknak, akiknek nincs módjuk kifizetni a bérletet.
 
Fotó: Bands Through The Lens

Az underground legkülönlegesebb szélsőségei a mátrai éjszakában: Fekete Zaj

50 fős névsorral rukkolt elő a Fekete Zaj fesztivál. Az idei fellépők között megtalálhatók a hazai szcéna izgalmas előadóit is, sőt, van olyan produkció, ami kifejezetten és kizárólag a Zaj miatt áll színpadra. Ráadásul a tavalyi viszontagságos év után idén újra számolnak...
 
 
Fotó: Katatonia (Ester Segarra)

Ritkán adódik ilyen: élő koncertről hoztunk hírt

Jó, nem mostanában lesz, szűk egy évet kell várni rá, de akkor legalább biztos (?), hogy a Stockholmban alakult Katatonia és az izlandi Sólstafir fellép az Akváriumban a Fekete Zaj Fesztivál szervezésében.
 
Mennyire korrekt az Alpárfeszt, de tényleg

Mennyire korrekt az Alpárfeszt, de tényleg

Az eredetileg júliusi fesztivál szeptember 3-5. között lesz Tiszaalpáron – tökéletes biztonsággal manapság senki sem mer ilyesmit kijelenteni, de persze ők is nagyon szeretnék, készülnek is rá. #drukkolunk.
 
 Kizárólag hazai előadók lépnek fel az idei Fekete Zajon

Kizárólag hazai előadók lépnek fel az idei Fekete Zajon

Zene füleinknek, hogy idén is lesz Fekete Zaj – változatlan időpontban, augusztus 19-22 között. A Mátrában elég nagy a té,r és az extra összetartó Zajos közönségnek sem fog különösebb erőfeszítést jelenteni a távolságtartás.
 
Fotók: Bands Through The Lens

A Leprous ismét megmutatta!

Mármint azt, hogy miért olyan különlegesek a koncertjei: a banda élőben egyszerűen letaglóz, csak arra tudsz gondolni, hogy még ne legyen vége, csak még egy számot...
 
 
Jönnek a norvégok: szerdán LEPROUS koncert a Dürerben!

Jönnek a norvégok: szerdán LEPROUS koncert a Dürerben!

A norvég zenekar most szerdán ötödik koncertjét adja Budapesten, az A38-as és Barba Negrás fellépések után most először a Dürer kertben, karöltve a KLONE és a Maraton együttesekkel a Fekete Zaj Fesztivál és a Negative Art szervezésében.
 
Több mint 85 zenekar ad koncertet s pénteken induló Fekete Zaj Fesztiválon

Több mint 85 zenekar ad koncertet a pénteken induló Fekete Zaj Fesztiválon

A fesztivál a Mátrában, a Sástó kempingben lesz péntektől hétfőig. Arendezvényen fellép mások mellett a Twilight Sad, az IC3PEAK, a Tribulation, a Katla., az Oceans Of Slumber, az Agent Side Grinder, a VHK, a Pink Turns Blue és a Belzebubs.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek