Egy estére kinyit a Hotel Menthol – újra Hungária-koncert a Népstadionban

Az együttes legutóbb 1995-ben adott koncertet a Népstadionban, amit ma már persze nem így hívnak, de a Hungária-érzés csaknem 30 év távlatában is ugyanaz: egy estére a Puskás Stadionban ismét összeáll a legendás zenekar – Fenyő Miklós, Szikora Róbert, Dolly és Novai Gábor.

Egy estére kinyit a Hotel Menthol – újra Hungária-koncert a Népstadionban
Chico and the Gypsies

Fenyő Miklós, Geszti Péter, Zséda, Jurassic park és opera-musical: májusban indul az évad a Margitszigeten

Májusban indul a Margitszigeti Szabadtéri Színpad új évada, melynek keretében világsztárokkal, hazai művészekkel, opera-, balett-, operett- és musical bemutatókkal, valamint koncertekkel várják az érdeklődőket.
 
Fotó: Fenyő Miklós/FB

Idén Mikulásra jön a Fenyő

Ilyentájt mindig azt írjuk (és dúdoljuk), hogy "Fenyő nélkül nincs karácsony" – hát idén lesz, cserébe a jól viselkedő zene- és Fenyő-rajongóknak koncertet tesz a Mikulás a csizmájába :)
 
 
 Ingyenes Demjén 75 koncert Siófokon

Nincs már hely az ingyenes Demjén 75 koncertre Siófokon

Augusztus 18-án a Retro Rádió ingyenes Demjén 75 koncerttel kedveskedik a hallgatóinak, melyet a Rock'n'Roll Arénában Fenyő Miklós koncertje követ. Másnap az Edda Művek lép színpadra Siófok partjainál, augusztus 20-án pedig a világsztár dj, Solomun érkezik a Plázsra.
 
Csókkirály-show a Margitszigeten

Ma nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház

Csütörtökön nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház, ahol 4 hónap alatt 40 nagyszínpadi előadás látható, emellett 40 ingyenes gyerek és családi programmal, irodalmi sétákkal és kiállításokkal várják a közönséget.
 
Fotó: Fenyő Miklós Official

A Helia hotel kertjében forgott Fenyő Miklós legújabb klipje

A járvány miatt bajba került kulturális szektor támogatását tűzte ki célul a Danubius szállodalánc a rendelkezésre álló eszközeivel.
 
Fotó: Raktárkoncert – behind the scenes (Youtube)

Az ünnepekre teszik közzé Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc raktárkoncert-felvételét

A Raktárkoncert-sorozat felvételei szeptember 25. óta érhetőek el: jelenleg 167 koncert és 37 mulatós produkció közül lehet választani.
 
 
Fotó: Vértes György

Gyászol a magyar rockzene: elment a roadok roadja, a legenda – A NEMES

Az egész magyar rockszakma gyászolja Nemes Lászlót. A Fonogram-díjas 73 esztendős hangmérnök-legenda, akiről még könyvet is írtak, a koronavírus áldozata lett.
 
Rúzsa Magdi, Fenyő Miklós, Apostol: Az ültetett koncertek nem tartoznak a tiltott kategóriába

Rúzsa Magdi, Fenyő Miklós, Apostol: Az ültetett koncertek nem tartoznak a tiltott kategóriába

Meződi József, az Apostol frontembere az ATV Híradónak azt mondta: mivel a szervező cég a koncert megrendezése mellett döntött, ők nem mondhattak nemet.
 
Ezt az öt magyar slágert játszották tavaly a legtöbbet

Ezt az öt magyar slágert játszották tavaly a legtöbbet

A 2019-ben legtöbbet élőben játszott dalok listáját a Hungária együttes 40 éves Csókkirály című slágere vezeti, ám az élmezőnybe az örökzöldek mellé bekerült a Magna Cum Laude Pálinka dal című szerzeménye is.
 
Fenyő-ünnep Rockandrolliában: Szörényi Levente lesz a vendég

Fenyő-ünnep Rockandrolliában

A karácsonyi ünnepek hosszú évek óta elengedhetetlen programja Fenyő Miklós év végi nagykoncertje az Arénában. A Fenyő Ünnep showműsor szervezői idén is fergeteges hangulatot és meglepetéseket ígérnek.
 
Fotó: Bors

Úgy búcsúztak el Szaxi Maxitól, ahogy élt

A Bors közölt fényképes tudósítást az augusztus 21-én elhunyt zenész búcsúztatásáról.
 
NEM Fenyő Miklós írta a levelet, ami a Facebookon kering

NEM Fenyő Miklós írta a levelet, ami a Facebookon kering

Mi még ott tartottunk, hogy bele-belepillantottunk a szombati margitszigeti nagykoncert felvételeibe, melyek egy igazán nagy buliról tanúskodtak, aztán szembejött velünk a HVG cikke.
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek