Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők előtt.

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!
Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Valmar – ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

Szombaton ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

A 65 éves Ötöslottót ünneplő ingyenes koncertet a Puskás Aréna Szoborparkjában tartják október 1-jén, szombaton.
 
Fotó: SZIN /FB

Kész a SZIN programbontása

Végre megérkezett a SZIN teljes programkínálata is, így most már tényleg eljött az ideje a 2020-as rövidre sikeredő szezon megtervezésének, ami komoly kihívások elé állítja a fesztiválra látogató közeget.
 
 
SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
Fotó: Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál

Elmarad a pünkösdi fesztivál

Ma már beszámoltunk a Fezen törléséről/halasztásáról, most a Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál búcsúzik a közönségétől, és kezdte meg az átmentést a 2021-es szezonra.
 
Fotó: Volt Fesztivál Facebook

Támadnak a hazai előadók a Volton! - Új nevek, és három színpadnyi beosztás érkezett

Szépen alakul a Volt programtáblája, hisz a most bejelentett temérdek hazai előadóval, és persze a korábban közzé tett külföldi sztárokkal együtt immáron három színpad beosztása is elérhető a fesztivál hivatalos honlapján.
 
 
Jövő nyáron is lesznek kompkoncertek a Balaton közepén

Jövő nyáron is lesznek kompkoncertek a Balaton közepén

Idén már hónapokkal előre elfogyott az összes jegy a kompkoncertekre, úgyhogy aki eme különleges körülmények között akarja látni-hallani a Bagossy Brothers Companyt, Horváth Tamást és a Follow The Flowt, annak résen kell lennie.
 
A Hajtás Pajtás is kapott egy fricskát

Az Irigy Hónaljmirigy követte az áramlást

Kis csúszással ugyan, de az ország legnagyobb paródiagyárosa felült a Follow The Flow által keltett hullámra.
 
Környezettudatos dalt készített a Follow The Flow

Környezettudatos dalt készített a Follow The Flow

Teltházas koncertek, több milliós nézettségű videók, és egy friss aranylemez - így foglalhatjuk össze a Follow The Flow 2019-es évét. A fiúk legújabb klipje a ’Nem tudja senki’ album „Csak nélküled élem túl” számához készült, a végeredmény egy gondolatébresztő és...
 
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Meglepetések nélkül született végeredmény a Petőfi Zenei Díjátadón

Most már hagyományosan, külön gálaműsor keretében adták át tegnap este a 2019-es Petőfi Zenei Díjakat Zamárdiban, a Strand Fesztiválon. Nagy meglepetés nem történt, a nyertesek gyakorlatilag ugyanazok, akik évek óta gyűjtögetik a hasonló szobrocskákat a hazai zeneiparban. Mintha csak...
 
Fotó: Major Kata

Startra kész a Strand és a B.my.Lake fesztivál!

Idén újra együtt, egyazon helyen, egyazon időben indul a Strand és a B.my.Lake fesztivál Zamárdiban, közvetlen a Balaton partján. A holnapi kezdés parádésnak ígérkezik, hisz a Petőfi Zenei Díj gálaműsora után a nagyszínpadot John Newman foglalja el, majd utána a hazai kedvenc Follow...
 
TiszaFeszt

A Holt-Tisza partja nagyon is él: TiszaFeszt 2019

Bács-Kiskun megye és a régió egyik legnagyobb szabadtéri zenei és kulturális fesztiválja a TiszaFeszt idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre augusztus 16-17-én Lakiteleken, ahol a legkülönbözőbb Dj-k mellett színpadra lép az idei X-Faktor győztes USNK és a Follow the Flow csapata is.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek