Házibuli a pusztazámori Öregtölgy Kastélyban

Idén 4. alkalommal tér vissza a La Boum Kastélyházibuli július 21-22-én a Budapest-közeli pusztazámori Öregtölgy Kastélyba. A line-upban visszatérő zenekarokat és előadókat (pl. Analog Balaton, Fran Palermo, Mary PopKids, Jazzbois, Perrin) és új arcokat (Kolibri, Wavy Kollektíva, Hari Drama, Lau, Konkoi) is találni.

Kastélyházibuli a pusztazámori Öregtölgy Kastélyban
Henri Gonzo és a Papírsárkányok: itt a Fran Palermo frontemberének új zenekara

Henri Gonzo és a Papírsárkányok: itt a Fran Palermo frontemberének új zenekara

Henri Gonzo a Fran Palermo dalszerző-frontembereként vált ismertté, emellett pedig évek óta szólóban is aktív. Most szintet lépett: útjára indította magyar nyelvű projektjét, ami a TV Hangyák című kislemezdallal debütál.
 
Fotó: Horváth Ádám

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
 
Több mint negyvenezren vannak az EXIT fesztiválon

Több mint negyvenezren vannak az EXIT fesztiválon

Már az első nap több mint 42 ezer fesztiválozó gyűlt össze az újvidéki Exit fesztiválon. A szervezők szerint ez a nagy szám azt bizonyítja, hogy nem volt hiába az erős lobbizás a biztonságos fesztiválok életre újraindításáért.
 
jubileumi EXIT

Több mint száz előadó csatlakozott a jubileumi EXIT fellépőihez

Az új nevekkel együtt, mint például Amelie Lens, Maceo Plex és Tijana T immár négy fesztiválszínpad programja lett teljes a Budapesttől mindössze 3 órás autóútra található rendezvényen. A fellépők listájára két magyar csapat illetve előadó is feliratkozott: a már korábban...
 
Robin Schulz és a Fran Palermo is az EXITre tart

Robin Schulz és a Fran Palermo is az EXITre tart

Szerbia június második felében az újranyitást tervezi, erről adott ki közleményt Ana Brnabić szerb miniszterelnök. Ezzel újabb hivatalos megerősítést nyert, hogy a régió első idei nagyfesztiválja minden bizonnyal az újvidéki EXIT lesz, július 8-11. között.
 
Fotó: Rohonczi Anita

A fiúk a bányában dolgoztak

Rendhagyó koncertfilmmel jelentkezik a Fran Palermo: a felvételeket a Gánt határában található bauxit bányában rögzítették az Etherno Studio csapatával.
 
 
Fotó: Gaál Dániel

A Fran Palermo-val mindig történik valami

Április 4-én az Akvárium Nagyhallban mutatja be harmadik nagylemezét a Fran Palermo. Megérkezett a Crocodile Juice Bar című anyagról már sokak kedvence az A-Aha.
 
Itt az exportképes hazai előadók névsora - Frissült a HOTS shortlist

Az NKA szerint ezek a külföldön leginkább eladható magyar zenekarok

A HOTS könnyűzenei exportiroda évente két alkalommal méri fel zeneipari szereplők véleménye alapján a hazai produkciók exportképességét. A lista nem objektív mérőszámokon alapul, ezért inkább egyfajta pillanatfelvételként tekinthetünk rá, ami azért megmutatja előadók...
 
Fotó: Volt Fesztivál Facebook

Támadnak a hazai előadók a Volton! - Új nevek, és három színpadnyi beosztás érkezett

Szépen alakul a Volt programtáblája, hisz a most bejelentett temérdek hazai előadóval, és persze a korábban közzé tett külföldi sztárokkal együtt immáron három színpad beosztása is elérhető a fesztivál hivatalos honlapján.
 
Fotó: BUSH

A zeneimádók régiós fesztiválja: BUSH

Tizennégy ország harminc zenekara mutatkozik be a Balkántól a Baltikumig a 3. Budapest Showcase Hubon (BUSH), a zeneimádók régiós fesztiválján és konferenciáján november 15-től 17-ig.
 
Új fesztivál született: a MORCHEEBA is fellép az Ohmydeer Festivalon

Új fesztivál született: a MORCHEEBA is fellép az Ohmydeer Festivalon

Ismét egy új fesztivál születésének lehetünk szem, és fültanúi, ha augusztus végén ellátogatunk Nagykanizsára, ugyanis a természet lágy ölén kerül megrendezésre az első Ohmydeer Festival hazai és nemzetközi sztárok közreműködésével.
 
Fotó: Kolorádó fesztivál/FB

A Kolorádó Fesztiválra nem kell vinned mobilt!

Idén már harmadik alkalommal vonulnak el Nagykovácsi erdővel körülvett területére a Kolorádó Fesztivál szervezői, hogy összeszedjék a legjobb alternak "csúfolt" hazai és nemzetközi fellépőket, akik a természet lágy ölén szórakoztatják majd a nagyérdeműt június 13-16. között.
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek