Nem jön be a Queen-tagoknak a Freddie Mercury-hologram ötlete

Az ATV értesülése szerint az énekes zenei hagyatékát és személyiségi jogait kezelő cég, a Mercury Songs Limited azzal rukkolt elő, hogy Freddie Mercuryt hologramként állítják színpadra egy turné keretében..

Forrás: YouTube
Február 1-ig vetítik a Queen legendás budapesti koncertfimjét

A többi már történelem... – Február 1-ig vetítik a Queen legendás budapesti koncertfimjét

A MOM Park megújult mozijában február 1-ig minden este vetítik a Queen legendás, 1986-os budapesti koncertjéről készült filmet.
 
Hadi Karimi legújabb 3D szobra: Freddie Mercury

Elkészült az extrém művész legújabb 3D szobra: Freddie Mercury

Hadi Karimi legutóbbi munkája, Kurt Cobain után most a Queen nagyságát formázta meg.
 
 
Mi köze van a Deep Purple-nek a Montreaux-i Jazzfesztiválhoz?

Mi köze van a Deep Purple-nek a Montreaux-i Jazzfesztiválhoz?

Azt is elmondjuk, de sajnos van egy rosszabb hírünk előtte: idén csendes lesz a part – a Montreaux-i Jazzfesztivál 50 éves történetében ez lesz az első alkalom, hogy elmarad a műfaj egyik legjelentősebb seregszemléje.
 
Előkerült végre az agyon keresett Freddie Mercury felvétel

Előkerült végre az agyon keresett Freddie Mercury felvétel

Tegnap került fel a videómegosztó csatornára Freddie Mercury elveszettnek hitt felvétele, ami még 1985-ben készült Dave Clark közreműködésével, ami egy nap alatt majd 2 milliónyi kattintást generált.
 
Mikor bocsátott meg Amerika Freddie Mercurynak?

Mikor bocsátott meg Amerika Freddie Mercurynak?

A 2018-as év legnagyobbat szóló filmes durranása a Bohemian Rhapsody volt, ami – nem kis meglepetésre – az USA-ban aratta a legnagyobb sikereket.
 
Fotó:  Star Online

We are the champions – a Bohém Rapszódia vitte az Aranyglóbuszt

Helyi idő szerint vasárnap este – hetvenhatodik alkalommal – adták át Los Angelesben a Golden Globe-díjakat, amelynek győztesei jó eséllyel reménykedhetnek az Oscar-díjban is.
 
 
Fotó: Etsy.com

Berobbant a Queen-film az amerikai mozikba

Noha a kritikusok lehúzták, a várakozásokat messze felülmúlva, 50 millió dolláros bevétellel indított a Bohém rapszódia a hétvégén az észak-amerikai mozikban.
 
Ne légy sznob, amikor beülsz a Queen-filmre...

Ne légy sznob, amikor beülsz a Queen-filmre...

A kiváltságosok már a múlt héten megnézhették a Bohém rapszódia című filmet és voltak is olyan „kedvesek”, hogy lépten-nyomon tájékoztattak arról, hogy mi tetszett/nem tetszett nekik. Általában ez utóbbiak voltak többségben.
 
Sírva vígadtunk a Queen-film láttán

Sírva vígadtunk a Queen-film láttán

Csütörtök óta már a nagyközönség számára is elérhető a legendás zenekar frontemberének nem túl boldog életéről szóló mozifilm, amit a kritikusok előzetesen jócskán lehúztak. Ennek ellenére vettük a bátorságot, beültünk a moziba, és a látottak alapján úgy döntöttünk, mi...
 
Brian May: Nyugodj békében, kedves Montsy

Brian May: Nyugodj békében, kedves Montsy

A spanyol és nemzetközi művészvilág, a közélet és a politika ismert képviselői gyászolják Montserrat Caballé világhírű spanyol operaénekesnőt, aki 85 éves korában hunyt el szombaton Barcelonában.
 
Montserrat Caballé már Freddie Mercuryval énekel – elhunyt az opera királynője

Montserrat Caballé már Freddie Mercuryval énekel – elhunyt az opera királynője

Nyolcvanöt éves korában elhunyt Montserrat Caballé spanyol szoprán, a múlt század egyik legnagyobb, fellépéseinek számát tekintve pedig egyik legaktívabb operaénekese – adta hírül a 444.hu az AFP hírügynökség és az El País című madridi lap értesülései alapján.
 
Csodás dalok, tökéletes összhang, kiváló közönség – felejthetetlen élmény volt a Queen-koncert

Csodás dalok, tökéletes összhang, kiváló közönség – felejthetetlen élmény volt a Queen-koncert

A legendás brit zenekar Freddie Mercury 1991-es halála után több mint 20 évvel megtette frontemberének Adam Lambert énekest, akivel, úgy tűnik, remekül kijönnek, hiszen immáron 5. éve turnéznak együtt. Az eredeti felállásból ketten zenélnek még a bandában: a szólógitáros Brian May...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek