Fenyő Miklós, Geszti Péter, Zséda, Jurassic park és opera-musical: májusban indul az évad a Margitszigeten

Májusban indul a Margitszigeti Szabadtéri Színpad új évada, melynek keretében világsztárokkal, hazai művészekkel, opera-, balett-, operett- és musical bemutatókkal, valamint koncertekkel várják az érdeklődőket.

Chico and the Gypsies
Gumicsizmás agrár-popzene – Az A38-on tartja jubileumi koncertjét a Balkan Fanatik

Nem gumicsizmás agrár-popzene – Az A38-on tartja jubileumi koncertjét a Balkan Fanatik

Huszadik születésnapját látványos koncerttel ünnepli a Balkan Fanatik. A hazai elektro-etno színtér népszerű képviselője szeptember 29-én az A38 hajón számos ismert vendég közreműködésével lép fel.
 
Csókkirály-show a Margitszigeten

Ma nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház

Csütörtökön nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház, ahol 4 hónap alatt 40 nagyszínpadi előadás látható, emellett 40 ingyenes gyerek és családi programmal, irodalmi sétákkal és kiállításokkal várják a közönséget.
 
 
Amíg várjuk az újraindulást: 3+1 koncertfelvétel a legjobbakból

Amíg várjuk az újraindulást: 3+1 koncertfelvétel a legjobbakból

Ilyenkor már kezdődne a koncert-és fesztiválszezon, az előbbi biztos, ám egyelőre nem tudjuk, mikor bulizhatunk élőben a kedvenceink és/vagy a világsztárok koncertjein. A YouTube-on böngészve addig is jobbnál jobb koncertfelvételeket találhatunk, szuper minőségben. Az alábbi...
 
Miért húztak felemás zoknit a zenészek?

Miért húztak felemás zoknit a zenészek?

Nem azért, mert a zoknik párját beszippantotta a Zokni Feketelyuk... Március 21-én a Down-világnapon az emberek világszerte feltűnő színű és mintájú felemás zoknit húzva hívják fel a figyelmet arra, hogy mindenki értékes és egyenjogú tagja a társadalmunknak.
 
 Fotó: Ray Bilcliff (Pexels)

Geszti Péter szövege életre kelt

"De nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát, a befőtt pedig eltegye a nagymamát!..." – szól a szövege a Rapülők '92-es slágerének, ami persze nem teljesen az ő slágerük, de ez a két sor (is) speciel az övék. Vagyis Gesztié.
 
Geszti

Rímgyáros a karanténban: Geszti Péter új dallal jelentkezett

Új dallal és a hozzá készült animációs videóval jelentkezett kis hazánk egyik legkedveltebb rímgyárosa, Geszti Péter. Az alkotómunkában mellé szegődött KáTé, azaz Kálmán Tamás, akinek a zenei alapot köszönhetjük.
 
 
Caramel, Dés László, és a hiperkarma is fellép a nyáron a Városmajorban

Caramel, Dés László és a hiperkarma is fellép nyáron a Városmajorban

Elkészült a Városmajori Szabadtéri Színpad idei szezonjának fellépőlistája, ahol a komolyzenétől kezdve, a jazz-en át a popzenéig, minden stílusból érkezik vendég. Dés László pedig kapásból duplázik.
 
Prédikátor néven tért vissza Pajor Tamás, s hozta magával Gesztit meg Gesztesit is

Prédikátor néven tért vissza Pajor Tamás, s hozta magával Gesztit meg Gesztesit is

Prédikátor néven tér vissza a Neurotic együttes egykori frontembere, Pajor Tamás, és hozott egy klipet is bemutatkozásnak, amelyben a címben említetteken kívül azért még benne vannak páran.
 
Fotó: Tankcsapda/FB

A Tankcsapda frontembere a Playboy Man of the Year 2019 jelöltjei között

A Playboy magazin ezúttal is az olvasók véleményére kíváncsi és öt különböző kategóriában sorakoztatja fel hazánk meghatározó férfi egyéniségeit, hogy végül kiderüljön, kik nyerhetik el az év férfija címet – olvastuk a Marketing &Média Online-on.
 
Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
 
Fotó: Fábián Juli Emlékalapítvány

Fábián Juli színpadot avatnak a Paloznaki Jazzpikniken

Fábián Juli szerepe a kezdettől fogva fontos volt a piknik életében, Juli személyisége és energiája része volt és marad a fesztiválnak."Az énekesnő a Jazzpiknik kezdete óta hajtóerőnk és múzsánk volt, így az emlékére a korábbi kis színpadot, ahol anno Juli debütált nálunk,...
 
Idén sem maradnak muzsikaszó nélkül az Állatkert lakói – és látogatói

Idén sem maradnak muzsikaszó nélkül az Állatkert lakói – és látogatói

Immáron 17. alkalommal rendezik meg a Fővárosi Állat- és Növénykertben a Zenés Állatkerti Esték programsorozatot 2018. július 4. és augusztus 22. között, szerdánként, pontban fél kilenckor.
 
EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek