Szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutató is lesz a Kutatók éjszakáján

Összesen mintegy 70 különleges programmal, köztük szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutatóval várják a kutatók a tudomány iránt érdeklődőket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szeptember 30-án és október 1-jén a Kutatók éjszakája alkalmából, amelyen megnyitja a kapuit az egyetem számos kutatólaboratóriuma is.

A fotó illusztráció
Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándul

Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándulgatnak

Megszületett az UbikTúra himnusza, amelynek megalkotásában több mint 15 zenész vett részt, a klipet pedig a táborozók telefonos videóiból vágták össze.
 
A Várkert Bazár is élőzni fog

A Várkert Bazár is élőzni fog

A Várkert Stream szolgáltatása mellett a programokat a helyszínen, a Várkert Bazárban is élvezhetik a látogatók, olyan előadásokat például, mint az ENEMVÉ (Nagy Magyar Versek) sorozat, Gryllus Dániel 70. születésnapi koncertje, valamint a kedvelt irodalmi produkció, az Aposztróf Est...
 
 
Fotó: Öt Templom Fesztivál

Budapest Bár: Klezmer – Mező Misivel kiegészülve

Az Öt Templom Fesztivál is átköltözött az online világba. Május 14-18. között koncertek, virtuális templom-túrák, és felvételről közvetített istentisztelet is szerepel a műsorfolyamban. A zenei csemegék közt szerepel a 30Y, a Budapest Bár Mező Misivel kiegészülve, Barabás...
 
Nem zár be a Bazár! Koncertek virágvasárnaptól húsvéthétfőig

Nem zár be a Bazár! Koncertek virágvasárnaptól húsvéthétfőig

A Várkert Bazár digitális programsorozatot indít #várkertonline néven a Facebook-on, YouTube-on és a helyszín honlapján.
 
Karácsony János, Laár András, Nagy Feró egy színpadon – minden túlzás nélkül a Legendák Koncertje

Karácsony János, Laár András, Nagy Feró egy színpadon – minden túlzás nélkül a Legendák Koncertje

Talán még sosem volt példa egy olyan eseményre, amit június 12-ére ígérnek azok a magyar zenészek, akik erre az alkalomra egy élő koncert erejéig összeállnak egy színpadon. 
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek