A Hősök először ad ki bakelitet: 20 év után ismét itt a Nyelvtan

2003-ban jelent meg a hazai hiphop szcéna kikerülhetetlen formációja, a Hősök Nyelvtan című albuma, amely a jubileum alkalmából bakelitlemez formájában újul meg november elején.

A Hősök először ad ki bakelitet 20 év után ismét itt a Nyelvtan
Fejjel a falnak: négyszámos középlemezzel kezdi az évet a Hősök

Fejjel a falnak: négyszámos középlemezzel kezdi az évet a Hősök

A veszprémi veteránok új albuma vagy tíz évet repül vissza, és a klasszikus Négy Évszak-időket idézi fel hangulatában. Bólogatós hiphop témák, rendszerkritika, feloldozó szakítás...
 
Fotó: BFZ

Öt év után ismét ingyenes koncertet ad a Budapesti Fesztiválzenekar a Hősök terén

A budapesti Hősök terére öt év után visszatérő zenekar Bach igazi nyitánynak való, 4. (D-dúr) zenekari szvitjét követően a kortárs amerikai zeneszerző, Philip Glass 2006-os, Rámakrisna-passió című darabját adja elő június 18-án.
 
 
A Hősök megért téged

A Hősök együttérez veled

A rap formáció új kislemezzel, három vadonatúj dallal lepte meg a rajongókat. Az Átérzem címadó dalhoz videó is készült
 
Volt egyszer egy Omega...

Az éves összesített slágerlisták élén az Omega

Elkészültek az éves összesített slágerlisták, amelyekből kiderült, mely dalok pörögtek a legtöbbször a rádiókban és a streaming felületeken, illetve mely albumok fogytak a legjobban 2021-ben.
 
Lezárások, járatváltozások az MTV EMA miatt

Lezárások, járatváltozások az MTV EMA miatt

Szombaton a Hősök terén, illetve vasárnap a Papp László Sportarénában tartják az MTVA EMA rendezvény záróeseményeit – a rendezvények nem hagyják érintetlenül a főváros közlekedését
 
Fotó: Azahriah/FB

Magyar előadó is helyet kapott a OneRepublic mellett a Hősök terén

A magyar énekes-dalszerző, Azahriah és az elektronikus zene nagyágyúja, Joel Corry is élőben lép fel az MTV World Stage Magyarország színpadán az MTV Music Week zenei programsorozat utolsó koncertjén, november 13-án, szombaton a Hősök terén.
 
 
Fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Bő fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Arról már hírt adtunk, hogy a zenekar hét év után, 2022. május 13-án visszatér Budapestre. Ritkán történik meg az, hogy aki alig bírja kivárni, kap egy lehetőséget: a OneRepublic lesz ugyanis az MTV World Stage Magyarország kiemelt fellépője, így november 13-án koncertet adnak a...
 
A húszéveseké a világ: megjelent a Hősök jublileumi minialbuma

A húszéveseké a világ: megjelent a Hősök jublileumi minialbuma

A Hősök 2001-es októberi alapításának évfordulójára készült el a négy új track-et tartalmazó „Húszas" minialbum, amelyen Deego, Siska Finuccsi, Tkyd, Essemm és Sub Bass Monster is a közreműködők között van.
 
Mindegyik zenekarnak megvan a maga pálinkája

Mindegyik zenekarnak megvan a maga pálinkája

Vigyázat, a hír némi (sok) alkoholt is tartalmaz, úgyhogy korhatáros... Egy vadonatúj pálinka megvásárlásával négy hazai zenekart, a Hősöket, a Jónás Vera Experimentet, a Margaret Islandet és a Turbo zenekart támogathatod. A pálinka megjelenését október 1-re, a zene világnapjára...
 
EFOTT

Retrosztárokkal erősít az EFOTT – ötöt egy csapásra!

Szerencsénkre akadnak még olyan külföldi sztárok, akiket nem rémiszt meg a járvány, és vállalják az utazással járó kockázatot. Így ma újabb névvel bővülhetett az EFOTT névsora, ahol a retrovonalat erősíti majd a 90-es évek egyik legkedveltebb fiúcsapata, a FIVE (5ive)!
 
Megjött az EFOTT napi bontás!

Megjött az EFOTT napi bontása

Végre megvan a nyár végére halasztott EFOTT fellépőinek (majdnem) teljes listája. Flo Rida mellé felvonul a hazai zenei élet krémje, minden műfajból.
 
EFOTT

Flo Rida nem hátrált meg: átjön Európába – ott lesz az EFOTT-on

Már a második halasztott fesztiválnál tapasztaljuk, hogy talán nem minden esetben igaz a MTÜ vezérének – nem hivatalos – álláspontja, mely szerint az idei nyáron külföldi előadó nem fog Magyarországra jönni... Flo Rida egyrészt dacol a vírusparával és útra kel, másrészt volt a...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek