Öt év után ismét ingyenes koncertet ad a Budapesti Fesztiválzenekar a Hősök terén

A budapesti Hősök terére öt év után visszatérő zenekar Bach igazi nyitánynak való, 4. (D-dúr) zenekari szvitjét követően a kortárs amerikai zeneszerző, Philip Glass 2006-os, Rámakrisna-passió című darabját adja elő június 18-án.

Fotó: BFZ
Lezárások, járatváltozások az MTV EMA miatt

Lezárások, járatváltozások az MTV EMA miatt

Szombaton a Hősök terén, illetve vasárnap a Papp László Sportarénában tartják az MTVA EMA rendezvény záróeseményeit – a rendezvények nem hagyják érintetlenül a főváros közlekedését
 
Fotó: Azahriah/FB

Magyar előadó is helyet kapott a OneRepublic mellett a Hősök terén

A magyar énekes-dalszerző, Azahriah és az elektronikus zene nagyágyúja, Joel Corry is élőben lép fel az MTV World Stage Magyarország színpadán az MTV Music Week zenei programsorozat utolsó koncertjén, november 13-án, szombaton a Hősök terén.
 
 
Fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Bő fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Arról már hírt adtunk, hogy a zenekar hét év után, 2022. május 13-án visszatér Budapestre. Ritkán történik meg az, hogy aki alig bírja kivárni, kap egy lehetőséget: a OneRepublic lesz ugyanis az MTV World Stage Magyarország kiemelt fellépője, így november 13-án koncertet adnak a...
 
Több mint 70 ezren voltak kíváncsiak Bryan Adamsre

Több mint 70 ezren voltak kíváncsiak Bryan Adamsre

A szemerkélő eső ellenére több mint 70 ezren voltak a Szerencsejáték Zrt. szombati nagykoncertjén, a fővárosi Hősök terén.
 
Változik Földalatti menetrendje a Bryan Adams-koncert miatt!

Változik a Földalatti menetrendje a Bryan Adams-koncert miatt!

A rendezvény ideje alatt az M1 metró vonalán a járatok sűrűbben közlekednek, ám a Hősök tere megállónál korlátozás várható: a metró nem áll meg minden alkalommal ezen az állomáson!
 
Ingyenes Bryan Adams koncert lesz a Hősök terén!

Ingyenes Bryan Adams koncert lesz a Hősök terén!

A Szerencsejáték Zrt. az idei évben a Skandináv lottó 20. évfordulója alkalmából rendezi meg Szuperkoncert elnevezésű, nagyszabású ingyenes rendezvényét 2019. szeptember 28-án, amelynek szupersztárja Bryan Adams lesz.
 
 
Erre számítsatok a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt

Erre számítsatok a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt

Forgalomkorlátozás lesz vasárnap a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt, több utat azonban már csütörtök estétől lezárnak, és a BKK egyes járatai is terelve közlekednek.
 
Tényleg lesz Sting & Shaggy ingyenes koncert a Hősök terén!

Tényleg lesz Sting & Shaggy ingyenes koncert a Hősök terén!

November 24-én este hattól nagyszabású, ingyenes szabadtéri Szuperkoncert lesz a a Hősök terén. A Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából Sting és Shaggy szórakoztatja majd a közönséget. Magyar vendégzenekarként a Punnany Massif lép fel.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek