Erre még meghívlak – Halott Pénz a Puskás Arénában

A zenekar 3 teltházas Budapest Aréna és 12 teltházas Budapest Parkos koncert, rengeteg sláger és szakmai díj után emeli a tétet, és 2024. június 8-án a Puskás Arénában a rajongóikkal együtt ünneplik meg a Halott Pénz-sztori 20. születésnapját.

Erre még meghívlak – Halott Pénz a Puskás Arénában
Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

A nemzeti lottótársaság idén is egész estés koncertsorozattal készül az Eurojackpot Szuperkoncertre a Puskás Aréna Szoborparkban szeptember 23-án..
 
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
 
Visszatér a kezdetekhez Járai Márk

Visszatér a kezdetekhez Járai Márk

A Halott Pénz énekesének karrierje Veszprémben indult, ezért is szereti annyira a várost, ahol örömmel lép fel az Európa Kulturális Fővárosa évében is. A zenekar az egész szezont végigkoncertezi, legközelebb például május 26-án, a Gyárkert színpadán láthatja őket a közönség.
 
Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

Igaz, már csak 2023-ban lehet beváltani, mert a pályamunkák leadási határideje 2022. augusztus 30. A zsűri által legjobbnak ítélt öt pályaművet elárverezik, és a befolyt összeget öt hátrányos helyzetű óvoda játszóudvarának fejlesztésére fordítják majd. De ez még mind semmi...
 
Fotó: Halott Pénz/FB

Augusztus 20.: Halott Pénz Fesztivál Zamárdiban

Nagykorú lett idén az egyik legnépszerűbb hazai zenekar. A 18. születésnapot a STRAND Fesztiválon saját nappal ünneplik: 18 koncert és program várja a Halott Pénz Fesztivál vendégeit augusztus 20-án Zamárdiban.
 
 Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.
 
 
Marsalkó Dávid bejárta a nagy fesztiválhelyszíneket

Marsalkó Dávid bejárta a nagy fesztiválhelyszíneket

A soproni VOLT Fesztiválnak otthont adó mezők és a Hajógyári szigetre vezető K-híd hosszú ideje üresen állnak – legalábbis, ami a fesztiválokat illeti. Ahol két éve még emberek ezrei előtt énekelt a színpadon, ma egyedül jár Marsalkó Dávid...
 
A

Láttad már Beck Zolit hachapurit sütni?

Ha ez az élmény eddig kimaradt az életedből, most bepótolhatod a Pécsi Tudományegyetem Irány a PTE! Kultúrfeszt című online rendezvényén.
 
Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a...
 
Hogyan lett a Kispál és a Borz az ország egyik vezető zenekara?

Hogyan lett a Kispál és a Borz az ország egyik vezető zenekara?

Tavaly Pécsi szál címmel már készült egy film, amely azt kutatta, hogyan lett Pécs a magyar könnyűzene fellegvára. Sok más banda mellett innen indult a Kispál és Borz, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a 30Y, Takáts Eszter és például a Junkie Jack Flash. Most egy könyv boncolgatja...
 
Fotó: SZIN /FB

Kész a SZIN programbontása

Végre megérkezett a SZIN teljes programkínálata is, így most már tényleg eljött az ideje a 2020-as rövidre sikeredő szezon megtervezésének, ami komoly kihívások elé állítja a fesztiválra látogató közeget.
 
SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek