SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
FEZEN Klasszik 2020

Megvan a FEZEN Klasszik napi bontása!

Megvannak a szeptember 11-13. közti FEZEN Klasszik fesztivál húzónevei. Ráadásul rögtön napi bontásban. Csak magyarok, de azok közül a legnépszerűbbek vállalták a hosszú kényszerszünet utáni szórakoztatást.
 
 
FEZEN Klasszik

FEZEN Klasszik: a különbözetet leihatod a büfében!

Bár az idei hagyományos FEZEN fesztiváltól is könnyes búcsút kellett vennünk, a szervezők ígéretéhez híven, szeptemberben jönnek egy 3 napos mini változattal: csak hazai fellépőkkel!
 
Strand 2020

Titkos produkcióval készül a Strand Fesztivál

50 plusz hazai zenekarral bővülve elkészült a Strand Fesztivál nagyszínpadának teljes beosztása. A szervezők minden eddiginél erősebb line-uppal várják a fesztiválozókat Zamárdiba augusztus 18. és 22. között.
 
Fotó: Balaton Sound Facebook

Újabb csokor neves dj érkezett a Balaton Sound fellépőinek táborába

További majd’ 20 név csatlakozott Európa egyik legkedveltebb vízparti bulisorozatának eddig is előkelő nemzetközi listájához a minap. A most felsorakoztatott előadók közt ott van DJ Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies és Paul van Dyk is. A Balaton Sound július 8-12-között vár mindenkit...
 
Bemutatták a Halott Pénz filmjét

Elkészült a Halott Pénz filmje

15 év, 95 perc 15 dal, 22 kamera, 3560 vágás és 25.000 rajongó... Számokban kifejezve így lehet összefoglalni azt az filmet, amely a 15 éves Halott Pénz történetét mutatja be a júniusi Telekom VOLT Fesztivál jubileumi show-ján keresztül.
 
 
Strand 2020

Strand Fesztivál 2020 – új énekesnővel érkezik Parov Stellar

Karácsony közeledtével sorra ébredeznek a nagy nyári fesztiválok, hogy még az unalmas, és sokszor használhatatlan ajándékok megvásárlása előtt kínáljanak alternatív lehetőséget a tanácstalanoknak.
 
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Meglepetések nélkül született végeredmény a Petőfi Zenei Díjátadón

Most már hagyományosan, külön gálaműsor keretében adták át tegnap este a 2019-es Petőfi Zenei Díjakat Zamárdiban, a Strand Fesztiválon. Nagy meglepetés nem történt, a nyertesek gyakorlatilag ugyanazok, akik évek óta gyűjtögetik a hasonló szobrocskákat a hazai zeneiparban. Mintha csak...
 
Sziget szombat

Sziget szombat - A locsolókocsi nyert, a The National vesztett

Szombati napunkon is barangoltunk egy kicsit, hogy minden kis szegletbe bekukkantsunk. Irgalmatlan hőség, egy kis chill a Lumiban, ingyen fagyi a rendőrségen, ingyen locsolás a tűzoltóktól, mini kerék a Vurstliban, cirkusz, koncertek – és a pecsételős játék végeredménye.
 
Szólóprojektként indult, decemberben jubileumi show az Arénában: Halott Pénz 15

Szólóprojektként indult, decemberben jubileumi show az Arénában: Halott Pénz 15

A 15 éves születésnapját ünneplő jubileumi évét egy hatalmas Aréna show-val koronázza meg a Halott Pénz 2019. december 29-én, a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Díjnyertes borokkal és rengeteg koncerttel érkezik május végén a Feszt!Eger

Borok és dalok: rengeteg koncerttel érkezik május végén a Feszt!Eger

Már csak röpke két hét, és elrajtol a 2019-es fesztiválszezon, amit hagyományosan a díjnyertes borokkal és háromnapos koncertáradattal a Feszt!Eger nyit május végén, olyan fellépőkkel, mint a Halott Pénz, a Quimby, a Road, a Fish! vagy a Follow the Flow.
 
Plázs

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek