Ha Hans Zimmer maga nem is, de dallamvilága Budapestre érkezik

"The World of Hans Zimmer - A New Dimension" 2024. november 7-én, az MVM Dome-ba is ellátogat. Bár Zimmer maga nem lép fel személyesen, a produkció a világ legkiválóbb szólistáival és egy lenyűgöző szimfonikus zenekarral ígér emlékezetes estét.

Idén sem kerüli el Budapestet Hans Zimmer turnéja
Ftó: Hans Zimmer/FB

Elindult Hans Zimmer európai turnéja

Az Oscar-díjas filmzeneszerző vasárnap Oberhausenben kezdte meg európai koncertturnéját, amelynek egyik állomása június 5-én Budapesten lesz.
 
Fotó: Hans Zimmer

Hans Zimmer a nyári koncertturnéján vette fel az új albumát

A Hans Zimmer Live című dupla lemez a zeneszerző legnépszerűbb darabjainak új feldolgozásait tartalmazza. Egyebek mellett Az oroszlánkirály, A sötét lovag, a Dunkirk, a Gladiátor és az Eredet filmzenéi is újragondolt változatban hallhatók majd a korongokon.
 
 
Fotó: Frank Embacher

Visszajön Hans Zimmer!

A kétszeres Oscar-díjas Hans Zimmer nagy sikerű turnéjával visszatér Európába. A művész 2023. június 5-én 20 órakor a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet remek csapatával.
 
Hans Zimmer és Lebo M. (fotó: Hans Zimmer/FB)

Bravúros, látványos, zseniális – Hans Zimmer felrobbantotta az Arénát

Elképesztő atmoszférába került a nagyérdemű hétfő este a Papp László Arénában. A többszöri halasztás miatt még nagyobb izgatottsággal vártuk, hogy kezdetét vegye a Hans Zimmer Live. A levegő is megállt, amikor megszólaltak a hangszerek...
 
A most ostromra készülő Odesszában is próbáltak Hans Zimmer zenészei – indul a turné

Oscar a zsebben– nemsokára Budapestre ér Hans Zimmer turnéja

Vasárnap éjjel kiosztották az idei Oscar-díjakat. Egy filmben és két díjban vagyunk érintettek, kétféle módon: Hans Zimmer, a Dűne díjazott zeneszerzője pillanatokon belül fellép Budapesten, s ugyancsak a film kapcsán a Legjobb speciális effektusok elismerést a film magyar berendezője,...
 
 Hans Zimmer koncertje csúszik egy hónapot

Hans Zimmer koncertje csúszik egy hónapot

A tudjukmi miatt a februárra, illetve a március elejére tervezett Hans Zimmer Live koncertek időpontjai, 2022 áprilisára módosulnak. Budapesten március a 3-ra meghirdetett koncert, április 11-én kerül bemutatásra, és minden országban (beleértve Magyarországot is) minden jegy érvényes...
 
 
Hans Zimmer ismét elhozza Budapestre a moziuniverzumot

Hans Zimmer ismét elhozza Budapestre a moziuniverzumot

Budapest is bekerült Hans Zimmer európai turnéjának helyszínei közé: az Oscar-, Grammy- és Golden Globe-díjas zeneszerző 2022. március 3-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.
 
 Billie Eilish reklámarc lett

Billie Eilish reklámarc lett

A Deutche Telekom reklámját generációja leghíresebb popsztárja narrálja – írja a Kreatív.hu.
 
Ismét csúszik az új Bond-film premierje – de most visszafele

Ismét csúszik az új Bond-film premierje – de most visszafele

Megint változott az új James Bond-film bemutatásának ideje, most öt nappal előbbre hozták. Számos más nagy költségvetésű amerikai film debütálásának dátuma is módosult.
 
Hans Zimmer új klipjében feltűnik a Lánchíd is

Hans Zimmer új klipjében feltűnik a Lánchíd is

Bár a Lánchíd mostanában nem pont zenei okokból került a lapok címoldalára, ez most az lesz. Hans Zimmer Oscar-díjas zeneszerző Alan Walkerrel közös, „Time" című számához a COVID-19 miatt kiüresedett városokat megjelenítő videóklipet készítettek, amelyben a mi hidunk is felbukkan.
 
Fotó: Radio X

Elhalasztották a Bond-film bemutatóját

A koronavírus-járvány miatt áprilisról novemberre halasztották az új Bond-film premierjét – adta hírül a BBC News.
 
Meghalni sem lesz ideje Hans Zimmernek – átadták neki a Bond-film zenéjét

Meghalni sem lesz ideje Hans Zimmernek – átadták neki a Bond-film zenéjét

A véghajrában Hans Zimmer dolgozik a Nincs idő meghalni című 25. James Bond-filmen – kürtölte világgát a Variety.com. Arról nem szól a hír, hogy mi történik majd az eddig megkomponált zenével...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek