Németh Róbert dalait áthatja a melankólia

Vidéken is bemutatja közelmúltban megjelent harmadik lemezét Németh Róbert. A Heaven Street Seven basszusgitárosaként több mint két évtizeddel ezelőtt ismertté vált zenész áprilisban Pécsett és Szegeden ad koncertet.

Fotó: Kósa Péter
A fotón a saját példányunk – az utazási miatt kicsit viharvert :)

Könyvet írt a HS7 és a Pegazusok Nem Léteznek basszusgitárosa, Németh Róbert

Nem mindennapinak is nevezhetnénk, hogy a zenész regényírásba kezdett, de írásai, lemezei már korábban is ebbe az irányba mutattak, így ezen az úton az első megálló, debütáló szépirodalmi munkája, a Nem vagyok itt végül is nem meglepő fordulatot jelent.
 
HS7

Két koncert erejéig nyáron újra élőben szól a dunabeat - 25 éves a Heaven Street Seven!

Minden bizonnyal a mai nap legfontosabb hírei közé tartozik, hogy a 2015-ben feloszlott legendás hazai zenekar, a Heaven Street Seven az idei – koncertek és fesztiválok szempontjából csonka – nyáron nyáron két koncert erejéig újra összeáll. A fővárosban a Budapest Park ad otthont a...
 
 
Szólókarrierbe kezdett a HS7 és a Budapest Bár énekese

Szólókarrierbe kezdett a HS7 és a Budapest Bár énekese

Éppen tegnap emlegettük a Heaven Street Sevent a Harmed zenekar elismerése kapcsán (a cikk végén csatoltuk). Most megint elbukkant a nevük – ez nem lehet véletlen :)
 
Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

A furcsa című anyag – az ilyen szavakért büntet a FB, hiába van kipontozva... – a zenész egy nehéz életszakaszának lenyomata. A lemez bemutatója november 15-én lesz a fővárosi Trip hajón
 
Megérkezett a Fish! album második fele, tele feldolgozásokkal

Megérkezett a Fish! album második fele, tele feldolgozásokkal

Megjött végre az idén 20 éves Fish! zenekar rég várt Felemás című albumának másik fele, amin olyan ismert zenekarok dalait értelmezték újra a fiúk, mint a Kozmix, a Heaven Street Seven, az Animal Cannibals vagy az Auróra.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek