Végvári Ádám csak nézett...

A família című lemezével indult el világ körüli hódítására a Neoton Família a 80-es évek elején. Először a japán, majd a spanyol koncertek következtek. Az együttesben mindössze egy éve zenélő Végvári Ádám csak kapkodta a fejét a történések miatt... A gitáros a Lemezjátszó Classic estsorozat új részében mesél az akkori eseményekről – a koronavírus-helyzet miatt online.

Végvári Ádám csak nézett...
Fotó: Deviantart.com

Kiderült, mi Hrutka Róbert kedvenc lemeze

Budán van egy hely, ahol a közönség havonta egyszer meghallgathat egy legendás lemezt, plusz: az est folyamán egy népszerű zenész és Horváth Gergely, a Petőfi Rádió egykori vezetője beszélget az aktuális korongról.
 
Ha nem bírod már elviselni: a lemezjátszón a BUMMM!

Ha nem bírod már elviselni: a lemezjátszón a BUMMM!

A Lemezjátszó programsorozat másfél évvel ezelőtt indult a B32-ben azzal a céllal, hogy a könnyűzene meghatározó formátuma, az album visszanyerje népszerűségét. Lényege, hogy a budai kulturális helyen a közönség havonta egyszer meghallgathat egy kultikus lemezt, amiről az est...
 
 
A lejátszóban: The Beatles – Sgt. Pepper’s!

A lejátszóban: The Beatles – Sgt. Pepper’s!

A brit popzenéé lesz a főszerep a Lemezjátszó programsorozatban októberben. A B32 Galéria és Kultúrtérben 12-én az Oasis Morning Glory? című albumát lehetett meghallgatni, 24-én pedig a The Beatles Sgt. Pepper’s című korongja kerül a lejátszóba. Az albumról Petruskával beszélget...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek