Bear Stone: teljes a legmenőbb fuzz-stoner-psyh fesztivál linupja

28 zenekar, 3 színpad, lélegzetelállító természeti környezet és rengeteg meglepetés várja július 4-7-ig a Slunjba érkezőket. Sőt, ha bemelegítenél a fesztiválra, június 7-én Zágrábban a legendás Klub Močvara-ban megteheted a Bear Stone Warmup-on, ahol fellép az osztrák Mother’s Cake és a magyar Woodstock Barbie is.

Bear Stone: teljes a legmenőbb fuzz-stoner-psyh fesztivál linupja
Fotók: Sanja Matic, Marko Lopac

Ez a horvát fesztivál évek óta fent van a bakancslistánkon: BEAR STONE

Minden évben, amikor felkerül az aktuális fesztiválról az anyag, megfogadjuk, hogy na, majd most! Idén talán el is jutunk. Az az igazság, hogy bármilyen zenét játszhatnának, olyan helyen van, ami magában garantálja a felejthetetlen élményt.
 
Fotó: Vedran Božičević

Az új legnagyobb kisfesztivál: Bear Stone – magyar fellépővel

A Bear Stone Festival idén a semmiből bukkant fel a régió fesztiváltérképén, és azonnal berobban a legizgalmasabb boutique fesztiválok sorába. Az induló év a legjobb reklám lett nekik, és idén jó eséllyel megduplázzák a psyhs-stoner-rockrajongók számát egy olyan fesztiválon, ahol a...
 
 
Fotó: Beachattack /FB

A legnagyobb tengerparti fesztivál a közelünkben: Beachattack

Nemrég a siófoki Plázson mutatkozott be, majd augusztus 22-27 között a Pag szigetén fekvő Novalja városában várja a magyar közönséget az egyik legnagyobb tengerparti fesztivál, a Beachattack – amelyet "Horvátoszág Ibizájaként" is emlegetnek.
 
A fotó illusztráció

Maszk nélküli próbarendezvényeket tartanak védetteknek

Már követni is nehéz, hogy Nyugat-Európában hol és milyen teszteseményekkel próbálnak következtetni a vírus és a tömegrendezvények kapcsolatára – most a gondolat eljutott Közép-Európába is. Nem hozzánk.
 
A Parno Graszt is fellép az Adria legszebb szigetfesztiválján

A Parno Graszt is fellép az Adria legszebb szigetfesztiválján

Már előre irigykedünk azokra, akik a Goulash Disko Festivallal zárják az idei, fesztivál-szempontból kissé csonka nyarat: az Adria egyik legszebb szigetén, konkrétan a tengerparton partizhatnak hat napon keresztül – idén a fellépők között ott lesz a Parno Graszt is. Rossz hír, hogy a...
 
A horvát énekes a karantén után sem léphet fel mindenhol

A horvát énekes a karantén után sem léphet fel mindenhol

Óriási felháborodást okozott Horvátországban, hogy a legfelsőbb szabálysértési bíróság úgy döntött, nem számít jogsértésnek Marko Perkovic Thompson popénekes dalában A hazáért készen állunk usztasa köszönés, amelyről az alkotmánybíróság korábban többször is kimondta,...
 
 
Foó: Forestland/FB

Bejelentették az első fesztivált a koronavírus megjelenése óta – Horvátországban

A Travelo értesülése szerint a Forestland elnevezésű elektronikus zenei rendezvény lesz az első, amelyet a zárlat után engedélyeztek a Muraköz megyei Nyíresfalván/Brezjén, július 17. és 19. között.
 
Saját sziget-fesztivált rendez a Horvátországban a Thirty Seconds To Mars

Saját sziget-fesztivált rendez Horvátországban Jared Leto

2019. július 23-án a Budapest Parkban adott koncertet a Thirty Seconds To Mars. 2020-ban egyelőre egyetlen koncert szerepel a turné menüpontjukban, viszonylag közel, Sibenikben rendeznek saját fesztivált.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek