Iggy-színház a Gyárkertben

"Iggy Pop élete és munkássága a zene egyik legfigyelemreméltóbb túléléstörténete" – ezt a mondatot sajnos nem mi találtuk ki, hanem a New York Times szerzője. De nagyon igaz.

Fotók: Vámosi Patrik/Gyárkert, amelyik nem, azt külön jelöltük.
Fotó: EC/FB

Fesztivál 0-24-ben: ma elrajtol az Electric Castle

Idén július 19. és 23. között, immáron kilencedik alkalommal rendezik meg a romániai Electric Castle fesztivált, melynek hagyományosan az erdélyi Bánffy-kastély ad otthont. Az Electric Castle egyike Európa néhány valóban 24 órás fesztiváljának, ahol a zene, a művészetek és a...
 
Fotó: Ozora fesztivál

Macklemore, Iggy Pop és Jamie XX mellett magyar fellépő is lesz az Electric Castle fesztiválon

A boncidai Electric Castle fesztiválon lép fel Andras Toth DJ és producer, olyan sztárelőadók tárasságában, mint Macklemore, Iggy Pop, a The Chemical Brothers és Jamie XX.
 
 
Fotó: Iggy Pop/ FB

Iggy Pop kapta a 2022-es Polar Music-díjat

Iggy Pop – született James Newell Osterberg – pár napja egy ünnepélyes díjátadó gálán vette át Stockholmban a 2022-es Polar Music Prize-ot. Mellette Diane Warren is megkapta az elismerést, miután a ceremónia tavaly a Covid miatt elmaradt.
 
Fotó: Iggy Pop/FB

Iggy Pop nem megy Moszkvába

A zenész 2022 nyarán/őszén egy 35 állomásos európai koncertkörútra indul, amely Lyonban kezdődik május 2-án, és Whitbyben (UK) zárul október 28-án.
 
Fotó: Mr. Musichead

A férfi, aki lefotózta a 70-es éveket: elhunyt a legendás zenei fotós

72 éves korában elhunyt Mick Rock legendás fotós, aki olyan zenészeket örökített meg kamerájával, mint David Bowie, a Queen, a Stooges, a Sex Pistols és Lou Reed. Halála okát nem közölték.
 
Ez már egy későbbi fotó, amit elredetileg ide tettünk volna, azért letilt minket minden létező platform :)

10+1 híres zenész, akik valami fura dolgot műveltek a színpadon

A Fb-on osztottuk meg a hírt, hogy a közeljövőben Budapesten koncertező Brass Against elnézést kért azért, hogy frontasszonyuk levizelt egy vállalkozó szellemű nézőt a színpadon... Az egyik kommentelőnk azt írta, hogy "Nyugi, még nem sz@rt senki a színpad közepére". Biztos...?
 
 
Iggy Pop ma 74 éves – ez a Sydney Operaház ajándéka

Iggy Pop ma 74 éves – ez a Sydney Operaház ajándéka

Egy nagyon különleges show egy nagyon különleges házban – fogalmaz az operaház. 2019 áprilisában Iggy négy telt házas műsort játszott Ausztráliában, ezek közül kettő a Sydney Operaházban volt. Ma, Iggy születésnapján levetítik a Sydney Operaházban adott 2. koncertjét.
 
Ha nem a karácsonyról mesél Iggy, akkor miről...?

Ha nem a karácsonyról mesél Iggy, akkor miről...?

Feltehetően a zenészlegenda I Want To Go To The Beach című száma vezette a londoni Uncommon ügynökség kreatívjait arra, hogy felkérjék egy (több) reklám spotban való közreműködéshez, amely egy szállásfoglaló oldal szolgáltatásait népszerűsíti.
 
Fotó: Lengyel Balázs/Budapest Park

Két hete járt itt Iggy Pop – ideje megemlékeznünk róla

Gondoltuk, megvárjuk, mit írnak a többiek, aztán állást foglalunk... :) Ez természetesen nem igaz: szerzőnk elfoglaltsága miatt olykor jóval a koncertek után kapjuk meg tőle az írást, de szerintünk időtálló mindegyik. És elég hosszúak is... Viszont felérnek egy zenetörténeti...
 
Iggy Pop végre megszabadult a krónikus önbizalomhiánytól

Iggy Pop végre megszabadult a krónikus önbizalomhiánytól

A 72 éves amerikai rockénekes – aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet – három év szünet után új lemezzel rukkol ki: a Free szeptember 6-án jelenik meg.
 
Tom Waits és Iggy Pop is szerepel Jim Jarmusch új zombis filmjében

Tom Waits és Iggy Pop is szerepel Jim Jarmusch új zombis filmjében

A “The Dead Don't Die” (A Halottak Nem Halnak Meg) című filmben szerepelni fog többek között Bill Murray, Adam Driver, Selena Gomez, Chloë Sevigny és Tilda Swinton is.
 
 Iggy Pop 25 év után önálló koncertet ad Budapesten!

Iggy Pop 25 év után önálló koncertet ad Budapesten!

Sosem felejtem el a szigetes koncertet, amikor azon imádkoztunk, hogy jaj, csak le ne essen a gatyája – centimétereken múlott, hogy ne tárulkozzon ki teljes valójában :) A legenda most önálló koncertet ad a Budapest Parkban, tessenek bevésni a dátumot: július 24.!
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek