Szólókoncertet ad Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere Budapesten

Bruce Dickinson csaknem húsz év után jelentet meg újra szólólemezt a jövő év elején. A The Mandrake Project című anyag turnéjának 2024 tavaszi állomásai után hétfőn számos európai koncert, fesztiválfellépés dátumát jelentették be, köztük a budapestit is.

 Szólókoncertet ad Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere jövő nyáron Budapesten
Ékszerek zenészek használt gitárhúrjaiból? Az Iron Maiden is csatlakozott!

Ékszerek zenészek használt gitárhúrjaiból? Az Iron Maiden is csatlakozott!

A Szekszárdi Hírek vette észre, hogy a legendás zenekar új vállalkozásba fogott: a bevétel azonban nem a saját kasszájukban csörög.
 
Fotók: Marton Károly

Színház az egész világ: még egy Iron Maiden-show is!

Nem jártam még a Groupama Arénában. Semmi konkrétum, pusztán intuitív blikk: a pályán közepén állva van benne valami nyomasztó. Hülyén hangzik egy stadion közepén azt mondani, hogy klausztrofóbikus, ugye? Pedig ahogy álltam az első sörömmel a kezemben, túl a kötelező szelfin,...
 
 
Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.
 
Az Iron Maiden távol-keleti kultúrából merített ihletet 17. stúdióalbumához

Az Iron Maiden a távol-keleti kultúrából merített ihletet 17. stúdióalbumához

Megérkezett az Iron Maiden vadonatúj lemeze, amely a „Senjutsu" – japánul „taktika és stratégia" – nevet viseli. A kísérteties szamurájt ábrázoló borítót a híres angol illusztrátor, Mark Wilkinson jegyzi, akinek egyébként korábbi, látványos borítókat is köszönhetünk.
 
 A lelke mélyén megmaradt horgásznak: az Iron Maiden gitárosa könyvet írt

A lelke mélyén megmaradt horgásznak: az Iron Maiden gitárosa könyvet írt

Immáron magyarul is olvasható Adrian Smith önéletrajza – és horgászkalandjai... Manapság úgyis nagy reneszánsza van ennek az időtöltésnek. Önéletrajzi művében az Iron Maiden legendás gitárosa egészen új oldaláról mutatkozik be.
 
Fotó: cleveland.com

Egyik szemünk sír, a másik nevet: megvannak a Hírességek Csarnokának új tagjai

Saját közlése szerint a legszínesebb beiktatott-listát tette közzé idén a The Rock & Roll Hall of Fame: elöljáróban csak annyit, bekerült Tina Turner, az Iron Maiden azonban kimaradt.
 
 
Az Iron Maiden a Groupama Arénában ad koncertet jövő júniusban

Az Iron Maiden jövő júniusban a Groupama Arénában ad koncertet

Az IRON MAIDEN bejelentette, hogy többek között egy magyarországi fellépés is bekerült a 2021-es Legacy Of The Beast európai turné utolsó szakaszába, a banda június 9-én ad koncertet a Groupama Arénában. Előzenekarként a Lord Of The Lost melegíti majd be a közönséget.
 
A nézők kérdései...

A bőbeszédű Mr.Dickinson – avagy mire képes az Iron Maiden frontembere zenekar nélkül

Az Iron Maiden frontembere egy, a megszokottól eléggé eltérő műsorral – nem volt mögötte zenekar – járt a Kongresszusi Központban november 2-án.
 
Válogatott vívó volt, imádja a tankokat, képes egy BOING-et is vezetni és szerepelt horrorfilmben: ki az?

Válogatott vívó volt, imádja a tankokat, képes egy Boeinget is vezetni és szerepelt horrorfilmben: ki az?

Már csak három hét van hátra Bruce Dickinson budapesti közönségtalálkozójáig. Van néhány tény vele kapcsolatban, amiket bizonyára az összes Iron Maiden és Dickinson rajongó tud, de azért a többiek érdeklődésére is számot tarthat...
 
A tehetséges Mr. Dickinson – az Iron Maiden énekesének one-man show-ja novemberben Budapestre érkezik

A tehetséges Mr. Dickinson – az Iron Maiden énekesének one-man show-ja novemberben Budapestre érkezik

Mire való ez a gomb? – egy este Bruce Dickinsonnal – ez a címe a frontember különleges, egyszemélyes előadásának, amelyet a Kongresszusi Központban láthatunk 2019. november 2-án.
 
Fotó: sopronmedia.hu

Ennyien VOLTak Sopronban

Véget ért a 26. Telekom VOLT Fesztivál. Az ötnapos programra 152.000-en érkeztek Sopronba.
 
Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

5 nap alatt 150.000-nél is több vendéget várnak Sopronba, a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, ahol a legnagyobb küzdőtér elé épülő Telekom Nagyszínpad hét emelet magas, szélessége 24 méter, a súlya pedig több, mint 200 tonna.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek