Fotó: Éder Krisztián

A gitáros esküvőjére készült az Ivan & The Parazol új dala

Az Ivan & The Parazol Néha kevés, néha több című száma a zenekar gitárosának, Balla Máténak az esküvőjére készült, ő azonban úgy döntött, legyen inkább mindenkié...
 
Fotó: jozsefvaros.hu

Szenes Iván Slágermúzeum nyílik Józsefvárosban

Több mint tízezren vettek részt a Szenes Iván tiszteletére tartott Jubileumi Emlékkoncerten. A rendezvényt ezúttal még különlegesebbé tette, hogy Szenes Iván idén lenne 95 éves, továbbá a rendezvényen került sor az emlékház szimbolikus alapkőletételre.
 
 
Sztárok, cirkuszi show  és meglepetések: ilyen lesz az idei Szenes Iván-Emlékkoncert

Sztárok, cirkuszi show és meglepetések: ilyen lesz az idei Szenes Iván-Emlékkoncert

Szenes Iván Emlékét az általa írt több ezer dalszöveg és számos színdarab mellett a lánya, Andrea által minden évben megszervezett koncert is őrzi, melyet a hagyományokhoz hűen idén is a „régi ház körül”, a Szenes Iván nevét viselő téren láthat és hallhat a közönség,...
 
Kertvárosi Vigasságok

Deák Bill Gyula, Szikora Róbert, Szűcs Judith – Kertvárosi Vigasságok

A kertváros hétvégéje az Erzsébetligetben sztárfellépőkkel, finom falatokkal, kirakodóvásárral és vidámparkkal várják a családokat a XVI. kerület hagyományos őszi fesztiválján szeptember 20-22. között, ahol tiszteletét teszi Deák Bill Gyula, Szikora Róbert és Szűcs Judith is.
 
Hétrétország fesztivál – ott lesznek a szeren

Hétrétország fesztivál: közös dal az Omega, az Ivan & The Parazol és a Neil Young Sétány zenészeivel

A szerek és porták köztiválja néven idén is lesz Hétrétország fesztivál Őriszentpéteren augusztus 10-20. között, ahol a zenei kínálatban megtalálható többek közt az Omega, Hobo, a Kistehén zenekar, az Anna and the Barbies és az Ivan & The Parazol is.
 
Fotó: Barba Negra/Photoinvisible

A fehér kígyó ismét lecsapott – Whitesnake a Track-ben

Szép nyári estéken Budapesten szépen megtelnek a koncerthelyszínek - a szabadtériek és a zártak egyaránt. Kedden este a fiúbanda-rajongók az Arénában Backstreet Boyson olvadozhattak, a rockerek egyik fele a Disturbed-ön a Parkban, másik részük a Barba Negra Track-ben a Whitesnake-en...
 
 
Új számmal készülhetünk a Whitesnake-bulira!

Új, smárolós számmal készülhetünk a Whitesnake-bulira!

Nem hazudtolta meg magát a Whitesnake: lendületes, pörgős új dalból készült videoklipet dobott piacra nemrégiben a februárban megjelent új lemezéről.
 
Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Az Open Road Fest ezúttal sem csak a zenéről és motorokról szól majd. Lélegzetelállító kaszkadőr show, légi parádé és Freestyle Motocross bemutató is várja a közönséget. Kijár mindez egy jubiláló fesztiválnak – és a közönségének.
 
Az Ivan & The Parazol lép fel a Whitesnake előtt Budapesten

Az Ivan & The Parazol lép fel a Whitesnake előtt

A Deep Purple énekese, David Coverdale által alapított legendás rock’n’roll banda, a WHITESNAKE turnéra indul 2019-ben. A “FLESH & BLOOD” elnevezésű koncertfolyam 2019. június 25-én éri el Budapestet: a Barba Negra Trackben adnak koncertet, immáron az előzenekaruk is megvan.
 
Vitáris Iván énekes és Simon Bálint dobos (Mohai Balázs/MTI)

Az Ivan & The Parazol basszusgitárosa két éve harcol a betegséggel

Exotic Post Traumatic címmel kétarcú, érzelmileg hullámzó állapotot tükröző lemezt készített az Ivan & The Parazol. A népszerű csapat két éve nélkülözi betegséggel harcoló basszusgitárosát, miközben egyre biztatóbban építi nemzetközi karrierjét.
 
100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

A Harley-Davidson Open Road Fest szülinapi bulisorozatnak is beillik: a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd a 10, a 30 és a 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok, s mindez 100 évet tesz ki, nem jogerősen :)
 
Vajon mit lehet tenni, ha a zenekar egyik tagja megbetegszik?

Vajon mit lehet tenni, ha a zenekar egyik tagja megbetegszik?

Az Ivan & The Parazol tagjai egészen Los Angelesig utaztak, hogy jövő tavasszal megjelenő Exotic Post Traumatic című albumukat rögzítsék. A Nr. 1003 című számuk erről az utazásról szól, s arról, vajon mit lehet tenni, ha a zenekar egyik tagja megbetegszik, és el kell engedni azt, hogy az...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek