Ed Sheeran nagy barátja nemsokára az MVM Dome-ban lép fel

A franciaországi Rennes-ben kedden elkezdődött James Blunt idei európai turnéja. A világhírű brit dalszerző-előadó március 5-én a budapesti MVM Dome-ban ad koncertet.

Mit gondol James Blunt a zenészekről?
Budapesten koncertezik James Blunt

Márciusban Budapesten koncertezik James Blunt

Az október 27-én megjelenő, Who We Used To Be című új albumot támogató turné jövő tavasszal Európába is megérkezik, az egyik állomás pedig március 5-én az MVM DOME.
 
Fotó: VeszprémFest - Melczer Zsolt

Jamie, James és a csodakoncertek – VeszprémFest

Két könnyed nyári estét töltöttünk el idén Veszprémben, viszont három koncert is belefért az idővonalunkba. Jamie Winchesterrel dupláztunk a Petőfi Színházban majd a Jezsuita templomban, James Blunt pedig a Veszprém Arénában – és a koncert után annak parkolójában – tette...
 
 
Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.
 
James Blunt

Nem sikerült új időpontot találni a James Blunt-koncertnek

A koncertszervezők folyamatosan dolgoznak azon, hogy az elmaradt bulikat megpróbálják egy későbbi időpontban pótolni, azonban sajnos akad olyan külföldi sztár, akiről egy időre le kell mondanunk. :(
 
Édesapjától búcsúzik új klipjében James Bunt

Édesapjától búcsúzik új klipjében James Blunt

Az eddigi talán legmeghatóbb szerzeményéhez készített videót James Blunt. A brit popénekes haldokló édesapjának írta „Monsters" című dalát, amihez egy megindító és szívhez szóló klipet is megálmodott, amelyben súlyosan beteg édesapja is szerepel.
 
James  Blunt visszatért az alapokhoz

James Blunt visszatért az alapokhoz

A 2020 áprilisában hazánkba is ellátogató brit zenész immáron harmadik dalát mutatja be hamarosan megjelenő „Once Upon A Mind" című stúdióalbumáról. Blunt ezen visszatér az alapokhoz, az elektronikus hangzásvilág után megrendítő szólamokkal és felemelő dalokkal is készül...
 
 
Az október elég hideg lesz James Blunt számára

Az október elég hideg lesz James Blunt számára

Már megtekinthető-meghallgatható James Blunt legújabb dala az októberben megjelenő COLD című albumról.
 
James Blunt óriási bulit rendezett az Arénában

James Blunt óriási bulit rendezett az Arénában

Az este kicsit döcögősen indult a jégeső miatt, de ez azért senkit nem tartott vissza. A Papp Lászlóhoz közeledve elég sok viharvert koncertlátogatót láttam, de sor már egyáltalán nem volt, mert vagy mindenki szétszéledt védelmet keresve, és még nem ért vissza, vagy megpörgették a...
 
Gyorsan lett világsztár, mégis szerény maradt: James Blunt holnap Budapesten!

Gyorsan lett világsztár, mégis szerény maradt: James Blunt holnap Budapesten!

James Blunt 4 évvel ezelőtti, óriási sikerű koncertje után holnap ismét Budapesten lép fel új, The Afterlove elnevezésű turnéjával. Az estét az Arénában Király Viktor nyitja egy különleges, akusztikus előadással.
 
Fotó: playbackplayback.com

10 dolog, amit biztos nem tudtál James Bluntról

A brit énekes-dalszerző 2020.04.01-én lép fel a Papp László Budapest Sportaréna színpadán, új lemezének turnéja során. A Once Upon A Mind című hatodik stúdióalbuma 2019 őszén jelenik meg. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet közelgő koncertje kapcsán.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek