Charlie, Tóth Vera, Kökény Attila – ZeneFüred 2023

Zenefüred címmel július 14-én pénteken több mint egy hónapon át tartó programsorozat kezdődik Balatonfüreden.

Charlie, Tóth Vera, Kökény Attila – Zenefüred 2023
Kökény Attila keményen gyúr az arénás nagykoncertjére

Kökény Attila keményen gyúr az arénás koncertfellépésére

Kökény Attila minden nap tesz azért, hogy formába lendüljön áprilisi arénás fellépésére. A koncertre a 100 Tagú Cigányzenekar kérte fel vendégfellépőnek, az énekest régi, baráti és családi kötelék fűzi a muzsikusokhoz.
 
10 ÉV – 10 DUETT: Kökény Attila nagykoncertje a Kongresszusiban

10 ÉV – 10 DUETT: Kökény Attila nagykoncertje a Kongresszusiban

Kökény Attila zenei munkásságának évfordulója alkalmából egy különleges jubileumi nagykoncertet ad 2022. május 28-án a Budapest Kongresszusi Központban. A koncerten közreműködik Bangó Margit, Bereczki Zoltán, Bodrogi Gyula, Mága Jennifer és Mága Zoltán, Radics Gigi, Takács Nikolas,...
 
 
 Átadták a Szenes Iván Művészeti díjakat

Átadták a Szenes Iván Művészeti díjakat

A 11. alkalommal megrendezett Szenes Iván emlékkoncerten hagyományosan átadták az M.Páll Zoltán szobrász által tervezett Szenes Iván Művészeti díjat, amelyet idén Kökény Attila, Csonka András és Körmendi Péter vehetett át. A koncerten minden évben átadásra kerülnek a Szenes Iván...
 
Házhoz mennek koncertezni a magyar sztárok Valentin-napon

Házhoz mennek koncertezni a magyar sztárok Valentin-napon

Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Gáspár Laci, Oláh Gergő és Kocsis Tibor között választhatnak azok a párok – vagy meglepiből csak az egyikük –, akik a szerelmesek ünnepét egy házi koncerttel szeretnék emlékezetessé tenni. Igaz, nem a fikusz mellett állva fognak nektek énekelni a...
 
Weisz Viktor, Szulák Andrea, Nagy Feró és Kökény Attila egy színpadon

Weisz Viktor, Szulák Andrea, Nagy Feró és Kökény Attila egy színpadon

Nagy találkozás címmel ad koncertet Weisz Viktor zenész, valamint vendégei, Szulák Andrea, Nagy Feró, Kökény Attila és Fűzy Gábor március 13-án a Budapest Kongresszusi Központban.
 
Sztárparádé a Városligetben

Mulatási a Városligetben

Igazi mulatós bulival készülnek a szervezők az augusztus 20-ai ünnepi munkaszüneti napokra a Városligetben, ahol többek közt Kis Grófo, Kasza Tibi, Curtis, és Kökény Attila dalaira táncolhatunk majd. Természetesen mindez ingyen! :)
 
 
A Metro Klubban ünnepli 44. születésnapját Kökény Attila

A Metro Klubban ünnepli 44. születésnapját Kökény Attila

Április 20-án Budapest legendás szórakozóhelyén – jobban mondva: az egykori Metro Klub többször is átgondolt helyén – ünnepeli 44. születésnapját Kökény Attila. A bulin – az énekes és a zenekara mellett – a Váradi Roma Café is színpadra lép majd.
 
Fotó: YouTube

Megtört a sorminta A Dalban: kiesett a metál, tarolt a jazz

Tegnap este A Dal 2018 utolsó elődöntője is lezajlott, ahol nagy meglepetésre a Szőke-Kökény-Szakcsi Lakatos trió kapta a legtöbb pontot, így magabiztosan menetelhet tovább a középdöntőbe.
 
Bodrogi Gyula is fellépett Kökény Attila koncertjén!

Bodrogi Gyula is fellépett Kökény Attila koncertjén!

Ünnepi koncerttel köszöntötte rajongóit Kökény Attila. A rendhagyó este egyik csúcspontja volt, amikor Radics Gigi, Kovács Péter Kovax és Kökény Attila kisfia, Lalika után Bodrogi Gyula is színpadra lépett.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek