Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

A szlovák popsztár, Karin Ann, néhány hónap után, egy keserédes pop dallal tér vissza, amelyet egy stop-motion videóval fűszerezett, ezzel bizonyítva, hogy idén is érdemes lesz rá odafigyelni. A fiatal énekesnő rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, most Martin Terefe, Grammy-díjas producerrel dolgozott újra együtt.

Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga
Fotó: ITS KARIN ANNA/FB

Szuper látványos klippel jelentkezik a régió friss pop csillaga

Karin Ann rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most talán eddigi leglátványosabb videójával jelentkezik.
 
Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres tavaszi EP-je, és komoly nemzetközi turnéja után új klippel jelentkezik. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most egy Kaliforniában forgatott klippel tér vissza.
 
 
Komoly kihívás: az Imagine Dragons zenekarral turnézik Európában a húsz éves énekesnő

Komoly kihívás: az Imagine Dragons zenekarral turnézik a húsz éves énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres debütáló lemeze után új klippel jelentkezik, amely közelgő EP-jének az előfutára, ugyanakkor készül eddigi pályája – ami, tekintve a korát, még nem mérhető évtizedekben – eddig legnagyobb élő kihívására.
 
Fotó: Karin Ann/insta

Rockosabb dallal tér vissza a New York Times által is elismert fiatal énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres debütáló lemeze és klipjei után egy új, rockosabb dallal jelentkezik. A ’looking at porn’ producere ezúttal is Matt Schwartz volt., aki korábban olyan világsztárokkal dolgozott, mint Yungblud, Massive Attack, vagy Halsey. Karin a sikerei mellett az...
 
Új klippel tér vissza a szlovákiai z-generációs csodagyerek

Mi köze van a szlovák popsztárnak a Måneskinhez?

Karin Ann sikeres debütáló lemeze és klipjei után egy új dallal érkezik. A "we´re friends, right?" klipjét Simone Bozzelli készítette, aki korábban a Måneskin videóiért is felelt.
 
Megjelent a szlovákiai z-generációs csodagyerek friss klipje

Megjelent a szlovákiai z-generációs csodagyerek friss klipje

A szlovák popsztár Karin Ann, nemrég megjelent sikeres első lemeze után, most vadonatúj klippel jelentkezik, amelynek címe ’in company’’. A dalt, amit a fiatal énekesnő írt ezúttal Tony Maserati (Beyonce, Lady Gaga, The Black Eyed Peas) keverte, ez az első szemelvénye a következő...
 
 
Debütál a New York Times által is elismert fiatal énekesnő friss dala

Itt a New York Times által is elismert fiatal énekesnő friss dala

Karin Ann, a még csak 18 éves énekesnő új dallal jelentkezik a közelgő EP-jéről, amit ezúttal is Matt Schwartz (Yungblud, Massive Attack) producerelt. Az “i yearn for agony” klipje horror motívumokra épít, amit maga az énekesnő rendezett.
 
Debütál a Z generáció egyik legerősebb hangjának az első dala

Ő még csak most 18: így hallatja a hangját a Z generáció

Még csak 18 éves, de máris fényes jövőt jósolnak neki a zeneiparban, a közösségi oldalakon népszerű a fiatalok körében, de már a New York Times is megemlítette őt a legutóbbi Z generációs összesítő anyagában. Ő Karin Ann, feltörekvő szlovák énekesnő, vizuális előadó,...
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek