Lecserélték A DAL műsorvezetőit

A Blikk vette észre, hogy már nem Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie) és Orsovai Reni, hanem Király Viktor és Rókusfalvy Lili lesznek A Dal 2022 műsorvezetői

Lecserélték A DAL műsorvezetőit
 Mire képes szólóban és magyarul Király Viktor?

Mire képes szólóban és magyarul Király Viktor?

Hosszú idő után először jelentkezik szólóban és magyarul Király Viktor, aki a kollaborációiban eddig többször is hallhattuk magyarul énekelni, most azonban szólóban is megmutatja mire képes.
 
Fotó: Király Viktor/FB

MTV EMA: Király Viktor hozta el a régiós koronát

November 3-án hirdették ki az idei MTV EMA nyertesek nevét, a szokásos showműsorral fűszerezve, ahol Taylor Swift, a BTS, Billie Eilis és Halsey is duplázott, míg az egykori Oasis-frontember, Liam Gallagher életműdíjat kapott.
 
 
Viktor, csomagolj!

Viktor, csomagolj!

A magyar nézők szavazatai alapján a 2019-as MTV Europe Music Awards hazai győztese Király Viktor, így november 3-án este ő képviseli Magyarországot Sevillában. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet követni a magyar MTV műsorán is.
 
Fotó: mtvema.com

A Mörk, a Hősök, JumoDaddy, Kállay Saunders András és Király Viktor az EMA magyar jelöltjei

Egy szűk hónapra vagyunk attól, hogy kiderüljön az EMA (MTV Europe Music Awards) nyertesek nevei. November 3-án élőben közvetítik az eseményt a sevillai FIBES rendezvényközpontból.
 
 Burai Krisztián, Király Viktor és a Ponyvaregény – mi a közös bennük?

Burai Krisztián, Király Viktor és a Ponyvaregény – mi a közös bennük?

Az, hogy július 12-14 között ezek a nevek mind megfordulnak majd a Budai Szabadtéri Színházban. Pénteken Burai Krisztián és G.w.M. első közös koncertjét, szombaton Király Viktor szuperkoncertjét rendezik meg Budapest legújabb szabadtéri színházában, vasárnap pedig szabadtéri...
 
Majkával indul a július a Plázson

Majka gyújtja be a rakétákat a Plázson júliusban

Július első hétvégéjén Majka és zenekara dörrenti be a buliágyút Siófokon.
 
 
EFOTT 2019

Hosszúnevű szuperprodució az EFOTT vasárnapján

Az "EFOTT SPECIAL X Vasovski Symphonic" a fesztivál vasárnapi napján megvalósuló egész estés szuperprodukció, amely során az elektronikus zenét a klasszikus hangzással, közismert nagy dalokat pedig kiemelkedő hazai énekesekkel párosítanak.
 
Fotó: plazssiofok.hu

Ingyen fesztivállal nyit a Siófoki Nagystrand a hétvégén

Új rendezvénnyel gazdagodik 2019-ben a siófoki programkínálat. Idén először, hagyományteremtő szándékkal indul a Strand Szezonnyitó május 17-19. között, megünnepelve a nyári szezon kezdetét. Az ingyenes rendezvényen fellép Király Viktor és a Magna Cum Laude is.
 
Fotó: officialsgjunior/ Hello Siófok/FB

Királyi módon indul a strandszezon Siófokon

Idén először rendez Strand Szezonnyitót a város május 17-19. között. Az ingyenes fesztiválon fellép Király Viktor, a Magna Cum Laude, illetve Marót Viki és zenekara is.
 
A szerzők engedélyt adtak a Tűzvarázsló feldolgozására

A szerzők engedélyt adtak a Tűzvarázsló feldolgozására

Ez volt az első gopndolatunk, amikor megpillantottuk a dal címét: ez most ugyanaz vagy sem, és ha ugyanaz, akkor vajon szabad-e... Ezek szerint igen: a Lerch-Demjén páros rábólintott a dologra.
 
Zävodi bemutatja, mi a szerelem – élőzenekaros premier az Instantban

Zävodi bemutatja, mi a szerelem – élőzenekaros premier az Instantban

Zävodi március 7-én mutatja be első lemezét a budapesti Instantban – ráadásul ez egy olyan konceptalbum, amelyre a YouTube számonként csorgó világában kevés példa van. A témája azonban korántsem ennyire ritka múzsa...
 
Tarantino elszabadul

Tarantino elszabadul

Django elszabadul, Kill Bill, Ponyvaregény, Kutyaszorítóban – ez a lista nem egy életművet bemutató filmfesztivál programja, hanem a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében megrendezésre kerülő A mozi hangjai koncertjéé. Noha elhangoznak majd más híres filmnek dalok, az est...
 
A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek