Kiss Tibiék a Marczibányi téren szülinapoznak

Kiss Tibi és akusztikus zenekara, az Aranyakkord idén ünnepli 5. születésnapját, ez alkalomból pedig felkerekednek, hogy körbemuzsikálják az országot, sőt még a határain túl is találkozhatunk velük idén. Október 7-én Budapesten a sor, ahol a Marczibányi Téri Művelődési Központban hallhatjuk a trió koncertjét.

Fotó: Erdélyi Gábor
Cicaverzum: Kiss Tibi is szerepet vállalt az új magyar abszurd romantikus komédiában

Kiss Tibi is felbukkan az új magyar romkomban

Október 19-én mutatják be országszerte a mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmjét,a Cicaverzumot. A film egyik mellékszerepében Kiss Tibi tis feltűnik, a filmzenéért Czitrom Ádám felel, de jutott feladat benne Beton.hofinak is.
 
Budapesti Tavaszi Fesztivál: Kiss Tibi régi és új alkotásai a Főfotó Galériában

Budapesti Tavaszi Fesztivál: koncertek mindenhol, tánc az utcán és Kiss Tibi-kiállítás a Főfotó Galériában

Budapest egyesítésének 150. évfordulóját ünnepli április 20. és május 2. között 30 helyszínen, több mint 50, műfajokon átívelő programmal a 43. Budapesti Tavaszi Fesztivál.
 
 
Fotó: sinco (Quimby FB)

Méltó záróakkordja volt a Park nyári szezonjának a visszatérő Quimby koncertje

"A koncert végére sem jutunk be..." – hökkent meg egy villamosról leszálló utastársunk, amikor megpillantotta a Budapest Park kapujában kanyargó tömeget. A koncertekre a teljes évadban összesen közel 610.000 ember volt kíváncsi, ebből kb. tízezer volt ott a hosszú szünet után...
 
Fotó: sinco

Nagyon készül a hosszú kihagyás utáni első koncertjére a Quimby

"Mostantól október 1-ig minden napunkat próbákkal töltjük, hogy a Budapest Parkban igazi Quimby-élményt kaphasson a közönségünk" – tették közzé szeptember eleji posztjukban, és fotók tanúsága szerint ez így is van.
 
Ezt is elviszem magammal – Budapest Bár Kiss Tibiveol a Parkban

Ezt is elviszem magammal – Budapest Bár Kiss Tibivel a Parkban

Másfél év, covid miatt befagyasztott idő, 120 km Győrből, egy órát késő vonatút – végre ott voltunk a Budapest Parkban, a Budapest Bár 1000. koncertjén. (Ezer egyéjszakás kaland?)
 
Aki tegnap ott volt a Parkban, sosem feledi: Budapest Bár – Kiss Tibivel!

Aki tegnap ott volt a Parkban, sosem feledi: Budapest Bár – Kiss Tibivel!

Májusban még azt írtuk, ezen a nyáron nélkülöznünk kell a zene színpadairól a Quimby frontemberét és a BB oszlopos tagját, később is csak olyan hír jött, hogy a zenésztársai találkozhattak vele. Tegnap azonban két szám erejéig is csatlakozott a Budapest Bár társulatához a...
 
 
Fotó: Quimby

Találkozhattak a Quimby-tagok Kiss Tibivel

2020 júliusában jelentett be a zenekar, hogy "mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől." Immáron 2021 nyarába lépünk, a zenekar a...
 
Fotó: Hagymafesztivál 2019. /Quimby FB

Úgy tűnik, Kiss Tibit a nyáron még nélkülöznünk kell

Korábban az együttes úgy gondolta, idén nyáron már újra együtt zenélhetnek, ám most eléggé úgy tűnik, erre még várni kell, így az eddig lekötött koncerteken Tibi nélkül áll színpadra a formáció, az énekest pedig helyettesítik – írja a Blikk.
 
Fotó: Quimby FB

Február végén érkezik a Quimby Plusz-Mínusz Koncertfilmje

A Quimbyt is alaposan megtépázta a covid, s nekik még az is nehezítette ezt a sosem tapasztalt nehézségű pályát, hogy Kiss Tibi rehabra vonult. Utolsó próbalehetőségeikkel – hiszen fel kellett adniuk a próbatermüket is – összeraktak egy koncertet, amelyben nem csak zenélnek, meg is...
 
Mindenki egyért... Fotó: Quimby FB

Hírek érkeztek Kiss Tibiről

A wmn.hu portálon készült egy hosszabb beszélgetés Balanyi Szilárddal, a Quimby billentyűsével. Mi leginkább a frontemberre vonatkozó részekből emeltünk ki egy-egy gondolatot, a beszélgetést viszont teljes egészében is érdemes elolvasni, lent a link.
 
Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

Persze, tudtuk, hiszen mondták július elején, hogy a frontember év végéig terápiás célból visszavonul, de azt is mondták, hogy a zenekar is szünetet tart. S amikor megláttuk a címet, hogy Quimby meg Raktárkoncert, felcsillant a remény, hátha...
 
Szünetet tart a Quimby, Kiss Tibi erápiára vonul

Szünetet tart a Quimby, Kiss Tibi terápiára vonult

Erről a Facebookon értesítették a közönségüket.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek