Charlie – dupla koncerttel

Sztárvendégekkel ad dupla születésnapi koncertet Charlie november 2-án és 3-án a Budapest Kongresszusi Központban.

Fotó: Horváth Charlie/FB
Az a típus vagyok, aki élete végéig várja a csodát – Kovács Kati életműkoncert a Kongresszusi Központban

Az a típus vagyok, aki élete végéig várja a csodát – Kovács Kati életműkoncert a Kongresszusi Központban

Életműkoncertet ad Kovács Kati szeptember 12-én a Budapest Kongresszusi Központban. Az ország egyik legnépszerűbb énekesnője több mint öt évtizede tartó pályafutása legjobb dalai közül válogat a koncertre, ebből az alkalommal válaszolt az MTI pár kérdésére.
 
Most egy lokomotívot tolnak – Presser Gáborral és Karácsony Jánossal turnézik a Csík zenekar

Most egy lokomotívot tolnak – Presser Gáborral és Karácsony Jánossal turnézik a Csík zenekar

Huszonhárom állomásos turnéra indul július 17-én a Csík Zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal. A koncertsorozat az LGT dalaira készült feldolgozásokat mutatja be, amelyek az 50 éves Locomotiv GT két tagjával tavaly közös lemezen jelentek meg tavaly.
 
 
Öt híres dal, amit Kovács Katinak írtak, de végül nem ő énekelte el őket

Öt híres dal, amit Kovács Katinak írtak, de végül nem ő énekelte el őket

A Sláger FM-nek volt még június elején egy adása, amelyben feltárcsázták az énekesnőt, és azokról a dalokról (is) kérdezték, amiket neki ajánlottak fel, de aztán mégsem az ő hangjával lettek népszerűek.
 
Fotó: Vlad Chețan (Pexels)

Öt híres magyar dal – esőben

Azt nem tudjuk, hogy akkor innentől fogva majd 40 napig (már csak 38) esik-e, de ahogy kinézünk az ablakon, tényleg úgy tűnik, mintha ez soha nem akarna elállni. Dalok Medárd idején. Segítségül olykor a Wikipédiát hívtuk.
 
Hangosan énekelnek: egyveleggel köszönti Kovács Katit a Fonogram Respect Team

Hangosan énekelnek: egyveleggel köszönti Kovács Katit a Fonogram Respect Team

Az eredetileg színpadra tervezett közös zenélés résztvevői úgy gondolták, hogy a megfelelő tiszteletnyilvánítás nem maradhat el, ezért most egy videóban szólaltatják meg a művésznő meghatározó dalait abból az alkalomból, hogy idén Kovács Kati kapta a Fonogram-életműdíjat.
 
Fonogram

Kovács Kati életműdíjat kapott, Hobo lenyomta Ákost – Fonogram 2020

Rendhagyó körülmények közt zajlott tegnap a 18. Fonogram-díjátadó műsor. A járvány miatt a gála helyett kis videókban jelentek meg a győztesek és mondtak köszönetet. Persze, csak hazai részről.
 
 
Terézvárosi búcsú

Koncertek, kocsmatúra, vásár: a hétvégén Terézvárosi búcsú!

Október 12-13-án a Terézvárosban a búcsúé a főszerep. A kétnapos ingyenes rendezvényen fellép többek Kovács Kati, a Honeybeast, a Balkan Fanatik, a Kolompos, és a PASO is gyerekeknek szánt műsorával.
 
Fotó: Pexels.com

A bíróság a Kraftwerknek adott igazat egy húsz éve tartó jogvitában

A zenekar és Moses Pelham zenei producer közötti jogvita vége hatással lesz az egész zeneiparra, mert a precedens értékű döntés során szigorította a zenerészletek másolásának, az úgynevezett samplingnek a szabályait az Európai Bíróság – írja a 24.hu.
 
Fotó: Soós Lajos/MTI

Gyerekkorom óta rettegtem a szerepléstől – Kovács Kati DVD-t és dupla CD-t jelentetett meg

Két hiánypótló kiadvánnyal jelentkezett Kovács Kati. Az énekesnő tavaly tavaszi koncertjét, amely a Pesti Vigadóban volt, DVD-n adták ki, korábban nem publikált koncert- és stúdiófelvételei pedig dupla CD-n jöttek ki.
 
A Nagy Csapat

Ezért dobták ki annak idején Nagy Ferót az Ifiparkból

Léccilécci, találgassatok... Na? Az első háromban biztos benne van a pia, valami csaj, esetleg egy kis bunyó, nagyobb léptékben: rendszerellenesnek minősített dal eléneklése, politikai megbízhatatlanság...
 
Fotó: Komka Péter (MTI)

Kovács Kati díszkövet kapott Egerben

Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, énekesnő, dalszövegíró, színésznő, Eger díszpolgára tiszteletére díszkövet avattak tegnap az egri Érsek utcában kialakított Egri Csillagok Sétányán.
 
A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

2018 januárjában hatalmas sikert aratott az „50 éves a Táncdalfesztivál” koncert, melynek az Aréna adott otthont. A teltházas buli végén a közönség egy emberként szavazta meg a folytatást.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek