Egy tálból cseresznyézik veled a Kowalsky meg a Vega

Ha szilva, akkor szatmári, ha alma, akkor szabolcsi, ha cseresznye, akkor az vagy exTankcsapda, vagy Szomolya. Ez utóbbival foglalkozunk :)

Egy tálból cseresznyézik veled a Kowalsky meg a Vega
A 2022-es Campuson a Nagyerdei Stadion már teljesen körüljárható lesz

A 2022-es Campuson már teljesen körüljárható lesz a Nagyerdei Stadion

Az idei "népszámlálás" szerint 2021-ben 87 ezren vettek részt a fesztiválon, melynek nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről, hiszen a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon. A Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű...
 
 Zenekarokat fog zsűrizni a Kowalsky meg a Vega állandó tagja

Vajon szigorú zsűritag lesz a Kowalsky meg a Vega zenésze?

Szebényi Dani a Kowalsky meg a Vega állandó tagja, de számos más formációban is feltűnik. Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott billentyűse szeptember 12-én a zalaegerszegi Mutasd Meg Magad - Öröm a Zene Tehetségkutató zsűritagja lesz.
 
 
FEZEN Klasszik 2020

Megvan a FEZEN Klasszik napi bontása!

Megvannak a szeptember 11-13. közti FEZEN Klasszik fesztivál húzónevei. Ráadásul rögtön napi bontásban. Csak magyarok, de azok közül a legnépszerűbbek vállalták a hosszú kényszerszünet utáni szórakoztatást.
 
FEZEN Klasszik

FEZEN Klasszik: a különbözetet leihatod a büfében!

Bár az idei hagyományos FEZEN fesztiváltól is könnyes búcsút kellett vennünk, a szervezők ígéretéhez híven, szeptemberben jönnek egy 3 napos mini változattal: csak hazai fellépőkkel!
 
Fotó: Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál

Elmarad a pünkösdi fesztivál

Ma már beszámoltunk a Fezen törléséről/halasztásáról, most a Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál búcsúzik a közönségétől, és kezdte meg az átmentést a 2021-es szezonra.
 
Fotó: Scorpions/FB

Talpraállt a frontember: a Scorpions meg tudja tartani szerdai koncertjét Sydney-ben

A Blikk értesülése szerint még úgy volt, hogy a zenekar Melbourne-ben meg tudta tartani a koncertjét, de a következő állomáson már nem tudnak megjelenni, mert a frontember kórházba került.
 
 
Fotó: FB

Lemondták dublini és londoni koncertjüket a járvány miatt Kowáék

Noha a hírek arról szólnak, hogy csitul a járvány, a zenekar a teljes visszahúzódásáig biztonsági okokból nem vállal repülő- és hajóutakat – mindezt a Facebook oldalukon tették közzé.
 
Tankcsapda vs. Kowalsky meg a Vega: kitört a kilométerháború a miskolci sörfeszt oldalán

Tankcsapda vs. Kowalsky meg a Vega: kitört egy kisebb kilométerháború a miskolci sörfeszt oldalán

Pontosabban: kilométer ÉS dátum, de az már nagyon hosszú cím lett volna... Mi is hírt adtunk arról, hogy a szeptember elejére meghirdetett sörös buli Tankcsapda koncertjét a szervezők lemondták, mert szerintük a fesztivál előtti időszakban a Tankok négy közeli helyszínen is...
 
Fotó: Kowalsky meg a Vega

Kowa kórházban: a Tankcsapda ugrik be a zenekar helyett

Arról mi is beszámoltunk, hogy zakatol a Kowalsky meg a Vega nyári turnéja – úgy tűnik azonban, hogy be kellett iktatniuk egy kényszermegállót. Minderről Kowa tájékoztatta videóüzenetben a rajongóikat.
 
Hopplá Zenei Fesztivál

Hopplá! Egy zenei fesztivál profi és kezdő zenekaroknak

Az idén 30. alkalommal kerül megrendezésre július 5-én és 6-án Szentgotthárd népszerű, tehetséges kezdő zenekaroknak is helyet adó programsorozata a Hopplá Zenei Fesztivál, ahol ezúttal az AWS, az Aurora, a Kowalsky meg a Vega és a Karthago is tiszteletét teszi.
 
Kowáék az első önálló bulijukat adják a PLÁZSon

Kowáék az első önálló bulijukat adják a PLÁZSon

A zenekar eddig már kétszer szántotta fel Siófok homokos tengerpartját, ez lesz az első önálló koncertjük ezen a helyen, ahol a slágerek mellett az új lemez dalai is felcsendülnek majd a balatoni éjszakában.
 
Szinte hihetetlen, hogy a Kowalsky meg a Vega tagjai sértetlenül megúszták ezt a balesetet...

Szinte hihetetlen, hogy a Kowalsky meg a Vega stábtagjai sértetlenül megúszták ezt a balesetet...

Miskolcra indult ma a zenekar, amikor az egyik kisbuszuk defektet kapott, és felborult. A fotót elnézve szeretik őket az égiek, mert csak a roncsot látva nem sok esélyt adtunk volna arra, hogy sérülés nélkül megúszták a balesetet az utasai.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek