Elhozza első dupla LP-jét Lenny Kravitz Budapestre

Tologattuk már napok óta a hírt, hogy Lenny Kravitz csatlakozott a Colours of Ostrava fellépősorához, de most nár értelmet nyert a halogatás, hiszen jön ő még közelebb is: 2024. július 30., Budapest Aréna.

Elhozza első dupla LP-jét Lenny Kravitz Budapestre
Lenny Kravitz nagyon felpörgött

Lenny Kravitz nagyon felpörgött

Nemrég írtuk meg, hogy az egyik legnagyobb divatmárka arca – vagy ha úgy jobban tetszik: nagykövete – lett, s itt az új hír, mely szerint októberben jelenik meg az amerikai énekes memoárkötete, amelyben a most 56 éves zenész mozgalmas életének első 25 évéről vall.
 
Lenny Kravitz lesz a Saint Laurent divatmárka arca

Lenny Kravitz lett a Saint Laurent divatmárka arca

Az idén elmaradó VOLT fesztiválon az eredeti tervek szerint fellépni készülő Lenny Kravitz a színpad helyett a magazinok hasábjairól mosolyog majd ránk – írja Contextus.hu. A zenész Keanu Reevest váltja a megtisztelő poszton.
 
 
Szomszédolás: az ausztriai Clamnak komoly lesz a nyári koncertfelhozatala

Szomszédolás: a Deep Purple, a Uriah Heep, Lionel Richie és Johnny Depp is fellép nyáron Klamban

A magyarországi – méltán híres – fesztiválokon kívül a környező országokban is rendeznek nagyon színvonalas nyári koncerteket. Ilyen például a szomszédos Ausztriában, gyönyörű környezetben zajló Klam-béli programsorozat, ahol az idén is kiváló a felhozatal.
 
Végleges a VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja

Végleges a VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja

Három jó nevű külföldi rockzenekarral és néhány magyar kedvenc csapattal kiegészülve immáron végleges a VOLT Fesztivál 2020-as nagyszínpadának programtáblája. Ott lesz a nagy visszatérő My Chemical Romance, a hazánkban már többször megfordult Bring Me The Horizon és a már nagy...
 
Lenny Kravitz, Passenger, Marshmello – megkezdődött a VOLT névsorolvasása

Lenny Kravitz, Passenger, Marshmello – megkezdődött a VOLT névsorolvasása

Telekom VOLT Fesztivál első fellépői között számos ismerős név szerepel. 2020. július 1-4. között többek között megfordul Sopronban Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud.
 
10 év után Lenny Kravitz ismét Budapesten!

10 év után Lenny Kravitz ismét Budapesten!

Lenny Kravitz bejelentette következő, 2018 nyarán Európán átguruló turnéját – az állomások között Budapest is szerepel: június 3.-án lép fel az Arénában. A turné mellet új lemezének megjelenését is bejelentette, amely 2018 tavaszára várható.
 
A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek