Ahol a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek és a közönség a fűben táncol – Paloznaki Jazzpiknik

Alig két hét múlva ismét a Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában gyűlnek össze a jazz és a jó bor szerelmesei, az idén már 11. alkalommal megrendezendő Paloznaki Jazzpikniken, ahol többek közt olyan neves fellépők gondoskodnak majd az igényes szórakoztatásról, mint Rick Astley, a Thievery Corporation, a Level 42, a Dirty Loops, Nik West, vagy az Incognito.

Paloznak
Fotó: LEVEL 42/FB

Első magyarországi koncertjére készül a Level 42 – Paloznakon adnak leckét szerelemből (is)

A nyolcvanas évek világhírű angol dzsessz-funk csapata augusztus 5-én a Paloznaki Jazzpikniken lép fel. Mark King basszusgitáros, énekes, dalszerző emailen válaszolt az MTI kérdéseire.
 
Fellépőcsere a Paloznaki Jazzpikniken: Al McKay csapata lép fel a Level 42 helyett

Fellépőcsere a Paloznaki Jazzpikniken: Al McKay csapata lép fel a Level 42 helyett

Az Al McKay's Earth, Wind and Fire Experience ad koncertet július 29-én a 9. Paloznaki Jazzpiknik nyitóestéjén. Az eredeti programban szereplő Level 42 idei turnészerepléseinek nagy részét – így a magyarországi fellépést is– lemondta.
 
 
Fotó: Paloznaki Jazzpiknik

Teljes a Paloznaki Jazzpiknik külföldi fellépőinek névsora

A 9. Paloznaki Jazzpiknik szervezői már korábban bejelentették a Level 42, Caro Emerald, a Kraak&Smaak nevét, most kiegészítették négy előadóval, akik mind koncertet adtak volna a tavaly törölt fesztiválon.
 
Fotó: Caro Emerlad/FB

Végre megérkezik Caro Emerald Paloznakra!

A szervezők bíznak abban, hogy nyáron már csak rossz emlék lesz a világjárvány és a Jazzpikniknek nem lesz akadálya, ezért gőzerővel szervezik már a programot. Az már tuti (...), hogy a 2021-es Jazzpiknik (07.29-31.) első napján ott lesz a Level 42, pénteken Caro Emerald, a zárónapon...
 
Már tárgyal a Paloznaki Jazzpiknik Caro Emeralddal

Már tárgyal a Paloznaki Jazzpiknik Caro Emeralddal

Persze, nyilván a menedzsmentjével, de legalább már van miről: a szervezők úgy döntöttek, hogy megtartják a fesztivált, az új dátum: 2020. augusztus 20. és 22.
 
A Paloznaki Jazzpiknik válasza a nagy kérdésre: (Level) 42!

A Paloznaki Jazzpiknik válasza a nagy kérdésre: (Level) 42!

Azt már megírtuk, hogy a 2020-as fesztivál alkalmából visszatér Magyarországra a jazz-swing-pop egyedi hangú énekesnője, Caro Emerald, s csatlakozik az előadókhoz JP Cooper és az MF Robots is. Most újabb sztárfellépőt jelentett be a fesztivál.
 
 
Fotó: Daily Express

Meghalt a Level 42 gitárosa

Rowland Gouldot holtan találták lakásában. Halálhírét zenésztársa és barátja, Mark King erősítette meg. 64 éves volt – írja a Blikk.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek