A Little BIG lezúzza a netet

A földkerekség talán, két legeszementebb párosa, a rave-zene egyik legpopulárisabb, szentpétervári együttese, a Little BIG és az amerikai rapper, komikus Oliver Tree döntött úgy, hogy kollaborál négy szám erejéig.

A Little Big lezúzza a netet
Itt az év 2. himnusza: LITTLE BIG - S*ck My D*ck 2020

Itt az év 2. himnusza, ezúttal a LITTLE BIG-től: S*ck My D*ck 2020

Az első a Scooter FCK 2020 című száma volt. Az őrült pop-rave banda új klipje most indokoltan csatlakozik a "Rüheljlük 2020-at" elnevezésű klubhoz, amelybe magunkat is besorolnánk.
 
Little Big a tacót választotta. És a nachost. Meg a szusit. Plusz a pizzát.

A Little Big a tacót választotta. És a hotdogot. Meg a szusit. Vagy a pizzát?

Ugye, ez volt az az év, amikor Ilya Prusikin bandája letarolta volna az Eurovíziót, ha azt megrendezték volna... Helyette ontják az őrültebbnél őrültebb – tehát a náluk teljesen megszokott képi és zenei világú klipeket.
 
 
Sosem tudjuk meg, megnyerte-e volna Little BIG az Eurovíziót

Sosem tudjuk meg, megnyerte-e volna Little BIG az Eurovíziót

Ahogy az várható volt, a koronavírus-járvány miatt lemondták a szervezők az idei Eurovizós Dalfesztivált. A nemzetközi dalverseny május 12-16. között lett volna Rotterdamban.
 
Éveken keresztül rosszul tudtuk, miről szól az Eurovízió

Éveken keresztül rosszul tudtuk, miről szól az Eurovízió

"Magyarország 2020-ban hosszú idő után nem küld versenyzőt az Eurovíziós Dalfesztiválra, amit ezúttal Rotterdamban rendeznek májusban. Kár, mert az idei mezőnyt elnézve jó lett volna, ha még több magyar néző látja, mennyire szórakoztató dologként fogják fel ezt az egész "versenyt"...
 
Lehet, hogy ezért mégis belenézünk az Eurovízióba!

Lehet, hogy ezért mégis belenézünk az Eurovízióba!

Egyáltalán nem volt szándékunkban, és ezt az elhatározást cseppet sem befolyásolta, hogy idén nincs magyar a versenyben – egyszerűen csak uncsi...
 
LB

Mindenki nyugodjon le: Little Big még egy koncertet ad Budapesten!

Majdhogynem napra pontosan az áprilisi – már hetek óta – telt házas akváriumos koncertje után három hónappal a Budapest Parkba tér vissza az oroszok legnépszerűbb rave csapata, a Little Big!
 
 
Ez a 17 külföldi elóadó már tuti itt lesz 2019-ben

Ez a 15 külföldi előadó már tuti itt lesz 2019-ben

A New Beat 2019-ben is a legkülönfélébb stílusú zenekarokat szállítja a budapesti éjszakába, a Seafrettől kezdve, TOMMY CASH lemezbemutató koncertjén át egészen a Budapest Parkban fellépő Thirty Secons To Mars, Sum41 vagy éppen a frissen bejelentett Architects koncertjéig.
 
A tánc, ami leradírozta a Gangnam Style-t: a Skibidi tavasszal az Akváriumban

A tánc, ami leradírozta a Gangnam Style-t: a Skibidi tavasszal az Akváriumban

Az ősz vírusként terjedő videójának kitalálói, a péniszgitárral és bohóccal nyomuló Little BIG visszatér Budapestre, hogy ismét megkapjuk éves rendes adagunkat április 19-én az Akvárium Klubban.
 
Kelet-Európa legsúlyosabb rave formációja az Akváriumban

Kelet-Európa legsúlyosabb rave formációja az Akváriumban

A Little BIG őszi telt házas düreres bulijuk után visszatér Budapestre - ezúttal az Akvárium Klubba, hogy május 26-án ismét arcunka toljanak egy nagy adag Oroszországot.
 
Az orosz Die Antwoord odacsap a Dürerben

Az orosz Die Antwoord odacsap a Dürerben

Visszatér Budapestre a Little Big! A csapatot gyakran csak az „orosz Die Antwoord”-ként emlegetik botrányos klipjeik miatt, pedig csak jól használják az oroszokról kialakult sztereotípiákat. Egyszóval minden, ami az orosz faliszőnyegek, kamu Adidas melegítők és vodka uralta világról...
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek