Ma van Barta Tamás halálának 41. évfordulója

Sok feltételezés látott már napvilágot Barta halálával kapcsolatban. A Barta-doku alkotói azt a szálat ragadták meg, hogy a los angeles-i magyar „papíros' maffia ölette meg, mert kivált tőlük és önálló üzleti vállalkozásba kezdett.

Forrás: MTI/Bara István
A fotó illusztráció!!!

Újabb dokumentum került napvilágra Barta Tamás halálával kapcsolatban

"Lost in Los Angeles" címen készül film Barta Tamás amerikai életéről és haláláról. Az alkotók közleménye szerint számos adat, információ, fotó, név, dokumentum került majd a nyilvánosság elé ily módon. Ezt a dokut is, mint az előző, "Siess haza, vár a mama" címűt, Hajdú...
 
Első fokon vesztett Barta Tamás volt üzlettársa a Siess haza vár a mama film alkotói ellen indított perben

Első fokon vesztett Barta Tamás volt üzlettársa a Siess haza vár a mama film alkotói ellen indított perben

A felperesnek több kereseti kérelme volt: jóhírnév megsértése, becsületsértés, emberi méltóság megsértése és magántitok megsértése. A bíróság valamennyi kérelmet elutasította. Az ítélet nem jogerős, fellebbezésre lehetőség van.
 
 
Tényleg rossz társaságba keveredhetett Barta Tamás

Tényleg rossz társaságba keveredhetett Barta Tamás

Barta Tamás halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok. A Barta-doku készítői egy korábbi közleményükben azt tudatták, hogy a Los Angeles-i rendőrséggel folytatott eredménytelen küzdelem helyett magasabb amerikai körökhöz fordulnak segítségért, bízva abban, hogy ez egy...
 
Los Angelesben díjazták Curtiséket

Los Angelesben díjazták Curtiséket

A Los Angeles Film Awards legjobb videóklip kategóriában díjazta Curtis és Szabó Ádám klipjét, amely 2 hónapja debütált, és már több mint kétmilliószor pörgették a YouTubeon.
 
Zaklatás: Plácido Domingo bocsánatot kért

Zaklatási-botrány: Plácido Domingo bocsánatot kért

Plácido Domingo világhírű spanyol operaénekes közleményben kért bocsánatot azoktól a nőktől, akik szexuális zaklatással vádolták meg az elmúlt fél évben – adta hírül a spanyol média kedden.
 
Fotó: theatlantic.com

Új trend: repülőteret reklámoz a punklegenda

"Ha valaki pár évvel korábban azt mondja nekem, hogy Henry Rollins egyszer majd olyanokat fog mondani egy reklámban, hogy “legyen kéznél a személyid” és hogy “az automatikus becsekkolás egy csoda”, akkor elküldöm egy erre szakosodott gyógyászati intézménybe" – írja az Urban...
 
 
Fotó:playbill.com

Nagyon úgy tűnik, vége Plácido Domingo amerikai karrierjének

Plácido Domingo, az operavilág egyik legnagyobb sztárja távozott a Los Angeles-i operaháztól. Ezt maga az operaénekes-karmester jelentette be szerdán.
 
Fotó: drewangerer.com

Megemlékeztek a tavalyi Los Angeles-i szabadtéri koncerten történt tömegmészárlás áldozatairól

2017. október 1-jén a 64 éves Stephen Paddock egy szálloda 32. emeletéről tüzet nyitott egy szabadtéri country-koncert mintegy 22 ezer fős közönségére. A tragédiának 58 halálos áldozata és több mint 500 sebesültje volt.
 
Magánszertartás keretében búcsúztak Tom Pettytől Los Angelesben

Magánszertartás keretében búcsúztak Tom Pettytől Los Angelesben

Magánszertartás keretében búcsúztatták el hétfőn Los Angelesben Tom Petty legendás amerikai rockert.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek