Dupla Nirvana-jubileum a két ünnep között az Instantban

A Lugosi Dani és Takács Vilkó nevével fémjelzett Nirvana tribute zenekar dupla koncertet ad Budapest belvárosában. Az egyik egy hangos koncert lesz, amivel az In Utero című lemez megjelenésének 30. évfordulójára emlékeznek. A másik egy akusztikus est, ahol a legendás Unplugged in New York koncertlemez 30. jubileumát ünneplik meg.

Fotó: Bikali Sándor
Hova tartunk? Kikötünk majd valahol? Lugosi Dani és Agócs Márton friss kollabja sok kérdést vet fel

Lugosi Daninak és Agócs Mártonnak NEM KELL semmi...

Mindkét előadónak mindig volt a célja, hogy ne csak szórakoztató legyen a zene, hanem a tartalom is jelentéssel bírjon, saját élmények inspirálták a közös szerzeményt is. Most egy közös dallal tartják magukat elveikhez.
 
Nirvana-ünnep az A38-on

Nirvana-ünnep az A38-on

25 évvel ezelőtt rögzítette legendás, MTV Unplugged in New York című albumát a Nirvana, melyről egy speciális koncerttel emlékeznek meg december 9-én a budapesti A38 Hajón. T
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek