Könnyűlovasság a Múzeumkertben

Ingyenes szabadtéri koncerttel köszönti az új évadot a MÁV Szimfonikus Zenekar május 14-én Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.

Könnyűlovasság a Múzeumkertben
Fotó: Buddy Roger's Music

Főszerepben a harsona: meseíró pályázatot hirdetett a MÁV Szimfonikus Zenekar

Már csak szűk 10 nap áll azok rendelkezésére, akik szeretnének indulni a zenekar pályázatán: október 22-ig várják a műveket alsó és felső tagozatos diákoktól – HARSONA témában.
 
Fotó: MÁV Szimfónikusok

Music ül a fűben – piknikezz a Máv Szimfonikusokkal!

Júliusban minden korosztály körében hatalmas sikernek örvendett a Music ül a fűben piknik koncert, ami szeptember 17., csütörtökön immáron második alkalommal kerül megrendezésre a MÁV Szimfonikus Zenekar és a Millenáris közös szervezésében.
 
 
Ezeket az autókat keressétek!

Két autó járja Budapest utcáit – viszik neked a zenét, nyisd ki az ablakod!

Március 30-ától naponta útnak indul Budapesten két autó, melyek klasszikus zenét sugározva járják az utcákat, meg-megállva, hogy a MÁV Szimfonikus Zenekar legszebb felvételeivel üzenjenek azoknak, akik munkába igyekeznek, vagy azoknak, akik kénytelenek az otthonukban maradni – és...
 
Ingyenes koncertek lesznek a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron

Ingyenes minikoncertek a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron

A MÁV Szimfonikus Zenekar – az Emmi „Forrás a zenének, feladat a zenésznek” program részeként – havi két alkalommal komolyzenei minikoncerteket ad a Nyugati, Keleti és Déli pályaudvaron. A zenei projekt novemberben indult, és egészen májusig tart.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek