Taylor Swift négyszer, BTS papírfoma, Muse legjobb rock – itt az MTV EMA győzteseinek listája

Jó, mindent azért nem vitt, de négy díjat bezsebelhetett tegnap este a düsseldorfi PSD Bank Dome-ban Taylor Swift. A ceremóniát Rita Ora és Taika Waititi vezényelte le (képünkön).

Fotó: MTV EMA
Lezárások, járatváltozások az MTV EMA miatt

Lezárások, járatváltozások az MTV EMA miatt

Szombaton a Hősök terén, illetve vasárnap a Papp László Sportarénában tartják az MTVA EMA rendezvény záróeseményeit – a rendezvények nem hagyják érintetlenül a főváros közlekedését
 
MTV EMA: Ed Sheeran mégis eljön Budapestre!

MTV EMA: Ed Sheeran mégis eljön Budapestre!

Meggyőződésünk volt, hogy a koronavírusos sztár nem heveri ki a betegségét a közelgő budapesti eseményre: tévedtünk.: Ed Sheeran, az Imagine Dragons, a YUNGBLUD, a Griff és a girl in red is csatlakozik a 2021-es MTV EMA fellépőihez.
 
 
Fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Bő fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Arról már hírt adtunk, hogy a zenekar hét év után, 2022. május 13-án visszatér Budapestre. Ritkán történik meg az, hogy aki alig bírja kivárni, kap egy lehetőséget: a OneRepublic lesz ugyanis az MTV World Stage Magyarország kiemelt fellépője, így november 13-án koncertet adnak a...
 
Maluma is jön az MTV EMA-ra, Budapestre

Maluma is jön az MTV EMA-ra, Budapestre

Tegnap a Facebook oldalunkon már közöltük a Måneskin bejelentését, mellettük Maluma és Kim Petras is színpadra lép a 2021-es MTV EMA-n, Budapesten. A Magyarországról sugárzott globális zeneünnepet november 14-én követhetik világszerte a rajongók.
 
Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

A zenész covidos lett, karanténba vonult – mindezt a közösségi médiájában jelentette be.
 
Vajon melyik világsztár jön Budapestre az immáron élő MTV EMA gálára?

Ők az MTV EMA gála magyar jelöltjei

A tavalyi virtuális közvetítés után idén ismét élő show-ként lesz látható világszerte az MTV EMA díjátadója. Ráadásul Budapestről! A november 14-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő globális eseményen várhatóan világsztárok lépnek majd fel.
 
 
Budapest és London lesz az idei MTV European Music Awards házigazdája

MTV European Music Awards 2020: Budapest lesz a show egyik házigazdája

A járványhelyzetre való tekintettel a több mint negyed évszázados rendezvénysorozat 2020-ban rendhagyó programmal szolgál. Az MTV EMA 2020 Show névre keresztelt díjátadó ezúttal virtuális műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. Az adás négy magyarországi helyszínt érint...
 
Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

November 8-án rendezik meg a zenei élet legnagyobb előadóinak kontinentális díjátadó gáláját, az MTV Europe Music Awards-ot. A magyar mezőnyben többek közt olyan jelöltek csapnak össze, mint az ex-playmate-ből sikeres DJ-vé avanzsált Metzker Viki, ByeAlex vagy az Irie Maffia. A...
 
Fotó: Király Viktor/FB

MTV EMA: Király Viktor hozta el a régiós koronát

November 3-án hirdették ki az idei MTV EMA nyertesek nevét, a szokásos showműsorral fűszerezve, ahol Taylor Swift, a BTS, Billie Eilis és Halsey is duplázott, míg az egykori Oasis-frontember, Liam Gallagher életműdíjat kapott.
 
Fotó: MTV

A pucsításra termett, méretes hátsó tulajdonosa a legjobb stílus díját kapta az MTV gálán

Megvolt év egyik leggrandiózusabb zenei díjátadója, a 2018-as MTV EMA Bilbaóban. Az est abszolút győztese Camilla Cabello lett, aki négy elismeréssel zárta a bulit.
 
Fotó: Follow The Flow/FB

Kiütötték a Wellhellót is a nyeregből: a Follow The Flow megy az MTV gálára

A nézői szavazatok alapján ez a zenekar lett az idei MTV Europe Music Awards hazai győztese, így november 4-én ott lehet a nemzetközi díjak világszerte figyelt átadóján.
 
Nicki Minaj is fellép a 2018-as MTV EMA-n

Nicki Minaj is fellép a 2018-as MTV EMA-n

A magyar MTV élőben közvetíti a díjátadó gálát, melyen fellép Nicki Minaj, a Grammy-díjas Alessia Cara, valamint Marsmello és Anne Marie is – írja a Marketing&Média Online.
 
EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek