Majka & Curtis, BSW, artisták és partyhajó hétvégén a Plázson

Majka & Curtis valamint BSW koncerttel jelentkezik hétvégén a Plázs, de ismét útra kel a Bahart és Plázs közös partyhajója is, Metzker Viktóriával a fedélzeten.

Fotó: Plázs
Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

35 ezren mentek el az ingyenes szuperkoncertre

A Puskás Aréna Szoborparkban mintegy 35 ezren gyűltek össze, hogy a legismertebb hazai slágereket élvezzék - tájékoztatta a megalakulása 30. évfordulója alkalmából megtartott rendezvényről a Szerencsejáték Zrt. közleményben az MTI-t.
 
 
Majka és Curtis, Bagossy Brothers Company: ingyenes nagykoncerttel ünnepel a Szerencsejáték Rt.

Majka és Curtis, Bagossy Brothers Company: ingyenes nagykoncerttel ünnepel a Szerencsejáték Zrt.

Szeptember 25-én ünnepli 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság: Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek az ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban
 
Strand 2020

Titkos produkcióval készül a Strand Fesztivál

50 plusz hazai zenekarral bővülve elkészült a Strand Fesztivál nagyszínpadának teljes beosztása. A szervezők minden eddiginél erősebb line-uppal várják a fesztiválozókat Zamárdiba augusztus 18. és 22. között.
 
Fotó: Balaton Sound Facebook

Újabb csokor neves dj érkezett a Balaton Sound fellépőinek táborába

További majd’ 20 név csatlakozott Európa egyik legkedveltebb vízparti bulisorozatának eddig is előkelő nemzetközi listájához a minap. A most felsorakoztatott előadók közt ott van DJ Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies és Paul van Dyk is. A Balaton Sound július 8-12-között vár mindenkit...
 
Strand 2020

Strand Fesztivál 2020 – új énekesnővel érkezik Parov Stellar

Karácsony közeledtével sorra ébredeznek a nagy nyári fesztiválok, hogy még az unalmas, és sokszor használhatatlan ajándékok megvásárlása előtt kínáljanak alternatív lehetőséget a tanácstalanoknak.
 
 
Fotó: PLÁZS Siófok

Focivébével és Punnany-koncerttel nyit a PLÁZS

Június 16-án egy fergeteges Punnany koncerttel nyit a hely, de már 14-én ott ülhettek az óriáskivetítő előtt, a foci VB nyitómeccsén.
 
Fotó: Akon/Twitter

Akon lesz a Campus Fesztivál sztárfellépője

Igen sokat kellett várni a 2018-as Campus Fesztivál fellépőinek listájára, de végre lehullt a lepel. Összesen négy külföldi látogató és megannyi magyar kedvenc lesz látható és hallható a Nagyerdőben.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek