Meglepetés kastélyfesztivál Budapesttől alig másfél órányira

Meglepetés kastélyfesztivál Budapesttől alig másfél órányira – ELMARAD!

A nyárvége legszimpatikusabb fesztiválja lett volna – nem mintha tolonganának a jelöltek, de akkor is. A szervezők közlése szerint "a járványügyi helyzet fokozódása és az ennek okán kialakult bizonytalanság miatt úgy döntöttek, hogy az idei nyárzáró rendezvényüket jövőre és...
 
Fotó: SZIN /FB

Kész a SZIN programbontása

Végre megérkezett a SZIN teljes programkínálata is, így most már tényleg eljött az ideje a 2020-as rövidre sikeredő szezon megtervezésének, ami komoly kihívások elé állítja a fesztiválra látogató közeget.
 
 
Fotó: tflotta.hu

Nem viccelünk: tényleg 25 ezer forintba kerül egy Margaret Island koncertjegy

Bocsi, hazudtunk: csak 24.990 az ára. Cserébe viszont nem mindennapi élmény jár.
 
Láttad már a Margaret Island-et legofiguraként?

Láttad már a Margaret Island-et legófiguraként?

A Campona és a KockaPark kampányában megalkották "A hiányzó élmények világát" – ez egy több tízezer építőelemből létrehozott jelenetfüzér, amiben úgy ábrázolják a mindennapokat, mintha a COVID-19 nem ütötte volna fel a fejét a világon.
 
Fotó: Vlad Chețan (Pexels)

Öt híres magyar dal – esőben

Azt nem tudjuk, hogy akkor innentől fogva majd 40 napig (már csak 38) esik-e, de ahogy kinézünk az ablakon, tényleg úgy tűnik, mintha ez soha nem akarna elállni. Dalok Medárd idején. Segítségül olykor a Wikipédiát hívtuk.
 
Zenetábor gyerekeknek Tarján Zsófival, Lábas Vikivel és másokkkal

Zenetábor gyerekeknek Tarján Zsófival, Lábas Vikivel és másokkkal

Zenei gyerektábort szerveznek június 16. és 19., valamint július 6. és 10. között Velencén, ahol a 8-16 éves gyermekek ismert előadókkal zenélhetnek együtt. A Heureka Pop Tábor vendégei lesznek a Honeybeast, a Margaret Island, a Lóci játszik, Odett és Járai Márk is.
 
 
Hegyilevegő Online Fesztivál

Hegyilevegő a Bagossy Brothers Company adagolásában

Most már tényleg közeleg az a pillanat, amikor újra testközelből élvezhetjük a koncerteket, de még utoljára bulizzunk együtt május 23-án szombaton az online térben a Bagossy Brothers Company meghívására.
 
FEZEN Klasszik 2020

Megvan a FEZEN Klasszik napi bontása!

Megvannak a szeptember 11-13. közti FEZEN Klasszik fesztivál húzónevei. Ráadásul rögtön napi bontásban. Csak magyarok, de azok közül a legnépszerűbbek vállalták a hosszú kényszerszünet utáni szórakoztatást.
 
Fotó: Posztos János/Müpa

Online könnyűzenei fesztivállal indul a Müpa Home

A megszokottól kissé eltérő módon érkezik meg a nyár a Müpába. Június 3. és 17. között a Müpa online közvetítéssorozata, a Müpa Home speciális Hey, June! kiadása az elmúlt évek legizgalmasabb magyar könnyűzenei koncertjeiből válogat.
 
Fotó: Margaret Island/FB

Ezt rakta össze a Margaret Island a balatoni karanténban

A zenekar pár hete visszavonult a Balatonhoz, de ezt a klipet még sikerült a járvány kirobbanása előtt leforgatniuk, ez magyarázza a helyszínt – egyik kedvenc angol tengerparti városukat –, Brightont.
 
Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Közel két hónapja indult útjára az első Osztálykirándulós csapat, és a siker láttán máris beindult a szervezkedés a következő turnus megvalósítására. A cél a hazai bandák közönségének megmozgatása, ami jelenti egyben az utazást az adott zenekar koncertjére, a meet & greet...
 
Fotó: Margaret Island/FB

Két éve volt az utolsó klubkoncertjük a fővárosban – egyszerre kettővel tér vissza a Margaret Island

Január 17-én és 18-án az év első budapesti Margaret Island eseménye az Akvárium Klub Nagyhall-jában lesz, ami azért is érdekes, mert az együttes utoljára két éve adott klubkoncertet a fővárosban. A másodikra napra még vannak jegyek.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek