Grammy 2023: ez a 23 éves jazzénekes vitte el a pálmát a Maneskin elől

A vasárnapi Los Angeles-i Grammy-gálán a jazzénekes Samara Joy lett a legjobb új előadó, olyan neveket maga mögé utasítva, mint Wet Leg, Anitta és a Maneskin. Samara Joy a legjobb dzsessz vokál album kategóriát is behúzta.

Fotó: Samara Joy/FB
Mégsem offolja a zenélést Michael Bublé – sőt: Budapesten is koncertezik!

Mégsem offolja a zenélést Michael Bublé – sőt: Budapesten is koncertezik!

Úgy tűnik, a sztár korábbi abbahagyomazenélést-morfondírozása csak teoretikus volt (vagy a menedzsere gondolt egy különöset): a Higher turné nem zárul októberben Buffalóban, hanem folytatódik jövőre, ráadásul a jó öreg kontinensen is. Budapestre, az MVM Dome-ba 2023. február 8-án ér.
 
Fotók: J. Bibeber, M. Bublé/FB

Justin Bieber megint kiszállt egy időre, Michael Bublé teljesen offolná a zenélést

A Telex információja szerint a Szigetet is megjárt sztár ismét szünetet tart, Bublé pedig a Starity értesülése alapján inkább főállású apa lenne, mint zenész.
 
 
Jön, jön, jön Michael Bublé 11. stúdióalbuma

Slágermatek: Jön, jön, jön Michael Bublé 11. stúdióalbuma

Az énekes márciusban újabb lemezzel („Higher") gyarapszik, addig is meglepte a rajongókat egy „szomjoltóval".
 
 RODNAE Productions fotója a Pexels oldaláról

A csúnyapulcsi-himnusz, avagy Bublé kihagyhatatlan karácsonya

A négyszeres Grammy-díjas kanadai énekes, Michael Bublé új karácsonyi albuma idén ünnepli a 10. évfordulóját. Ennek apropóján egy dupla CD-válogatás és egy páratlan super deluxe limitált kiadású szett kerül a boltok polcaira.
 
Fotó: fokert150.hu

Ezeket a dalokat játssza a Margitszigeti Zenélő Szökőkút

Idén is dalra fakad a Margitszigeti Zenélő Szökőkút, ahol szépen megfér egymás mellett a klasszikus zene, a pop, a rock és a gyerekdalok is. Idén külön blokkot kaptak a Budapestről szóló dalok.
 
Lean on Me

Bryan Adams, Michael Bublé, Avril Lavigne, Justin Bieber: Lean on Me

Kanadában is összefogtak a művészek, hogy a helyi élelmiszerbank számára gyűjtsenek némi elkölteni valót. Ennek eredményeképp született egy dal, amiben Bryan Adams, Michael Bublé, Avril Lavigne, de még Justin Bieber is beleadta a saját tudományát.
 
 
Ha karácsony, akkor Michael Bublé

Ha karácsony, akkor Michael Bublé

Az énekes neve mindenkiben felébreszti az ünnepi hangulatot, hiszen senki nem tud úgy karácsonyi dalokat énekelni, mint Bublé, akinek „Christmas" című lemezét a 2018-as szezonban több mint egymilliárdan streamelték.
 
Annyira visszavonul Michael Bublé, hogy turnéra indul: Bécsben is koncertezik!

Annyira visszavonul Michael Bublé, hogy turnéra indul: Bécsben is koncertezik!

Azt innen nehéz megmondani, hogy az újságíró kergette a szenzációt vagy Bublé beszélt félre, mindenesetre felröppent a hír, hogy a népszerű énekes visszavonul a nagyközönségtől, csak stúdiózni fog.
 
Fotó: Michael Bublé/FB

Soha többé nem látjuk színpadon Michael Bublét

Legalábbis a sajtóértesülések szerint: több magyar portál is beszámolt arról, hogy a sztár interjút adott a Daily Mail Weekend-nek, amelyben bejelentette a visszavonulását. Azért az új albuma még kijön november 16-án!
 
Kisfia jobban van, újra foglalkozhat az énekléssel Michael Bublé

Kisfia jobban van, újra foglalkozhat az énekléssel Michael Bublé

A 43 éves búgó hangú szívtipró maga jelentette be, hogy november 16-án lát napvilágot sorrendben 10. stúdióalbuma "Love" címmel, melyről egy dalt máris megosztott a rajongókkal. Figyelem, elgyengülés-veszélyes képsorok következnek! ;)
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek