A családban marad: Jaafar Jackson játssza a Michael című életrajzi film címszerepét

A Lionsgate stúdió filmjét Antoine Fuqua rendezi, s a pop királyaként is ismert Michael Jackson (1958-2009) bonyolult örökségét mutatja be. Őt 26 esztendős unokaöccse alakítja a filmben.

Fotó YouTube
Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson szervezettel karöltve kiadta a ”Thriller 40” című albumot, amelyen az énekes már jól ismert remekművei mellett eddig soha nem hallott...
 
A fotó illusztráció a Twitterről

Michael Jackson a Kazinczy utcába látogat

2022. május 16-tól június 30-ig a Tesla Loftban lesz látható az a kiállítás, amely a pop királyának relikviáit hozza el Budapestre.
 
 
Daniel Radcliffe formálja meg az ötszörös Grammy-díjas Weird Al Yankovic figuráját egy új filmben

Michael Jackson rajongott érte, Kurt Cobain zseninek tartotta, Daniel Radcliffe megformálja: film készül Weird Al Yankovicról

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot. A Grammy-díjas zenészről a Roku streamingszolgáltó rendelte meg a filmet, amely a vállalkozás első saját gyártású...
 
Fotó: Rene van der Voorden

Michael Jackson is dolgozott velük – most Magyarországon turnézik az aranyhangú gospelkórus

Január 13-án és 14-én Debrecenben és Budapesten ad koncertet az Európában turnézó The Golden Voices of Gospel  elnevezésű afroamerikai zenészekből és vokalistákból álló formáció, Dwight Robson baptista tiszteletes vezetésével.
 
Magáról elnevezett várost épít Akon, a Jackoval duettező énekes

Magáról elnevezett várost épít Akon, a Jackoval duettező énekes

A Portfolióban olvastuk, hogy az "Akon City" névre keresztelt gigaberuházást még 2018-ban indították el Szenegálban, nem messze Dakartól. A város gazdaságában a fizetőeszköz Akon saját kriprovalutája, az "AKoin" (ééérted...) lesz majd a tervek szerint.
 
Amerika válasza a brit invázióra: Michael Jackson

Amerika válasza a brit invázióra: Michael Jackson

Az első globális fekete popsztár, Michael Jackson – ez a címe a Jávorszky Rock&Roll Szabadegyetem következő előadásának, amely az Örkény Könyvesboltban, január 15-én, szerdán, fél hattól kezdődik.
 
 
Fotó: YouTube

A Beatles soha sem létezett, Eminem pedig egy robot

Most bukkantunk a Bors egyik sorozatára, amely a képtelennél képtelenebb sztorikat gyűjt össze, a zenészekre vonatkozók közül válogattunk.
 
Michael Jackson show és kiállítás lesz az Akváriumban

Michael Jackson-show és kiállítás lesz az Akváriumban

December 8-án két egymástól eltérő művészeti ágban két magyar rajongó munkássága kapcsolódik össze, a kettejük közötti kapocs pedig nem más, mint Michael Jackson.
 
Miközben testvérei rá emlékeznek Paloznakon, az MTV eltávolítaná Michael Jackson nevét az egyik legfontosabb díjáról

Miközben testvérei rá emlékeznek Paloznakon, az MTV eltávolítaná Michael Jackson nevét az egyik legfontosabb díjáról

A tíz éve elhunyt amerikai sztár slágereit, valamint a testvéreivel alkotott csapat sikereit is eljátssza a Jacksons, amely csütörtökön, augusztus 1-jén a Paloznaki Jazz Pikniken először lép fel Magyarországon. Mindeközben az MTV a Leaving Neverland című dokumentumfilm hatására azt...
 
Fotó: Hollywood Reporter

24.hu: Pert indítottak Michael Jackson rajongói

Michael Jackson rajongói beperelték Franciaországban azt a két férfit, akik a nagy vihart kavart Leaving Neverland című dokumentumfilmben arról beszéltek, hogy a popsztár gyerekkorukban szexuálisan zaklatta őket – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a hírportál.
 
Michael Jacksonra emlékeznek fivérei a Paloznaki Jazzpikniken

Michael Jacksonra emlékeznek fivérei a Paloznaki Jazzpikniken

10 éve, hogy 2009. június 25-én – a manapság sokat vitatott életmódot folytatott – Michael Jackson eltávozott a Föld zenei porondjáról. Egy másik évforduló is aktuális: idén ünnepli 55. születésnapját a The Jacksons zenekar, amelyben Michael ötéves korától énekelt.
 
Fotó: Us Weekly

Index: Michael Jackson lánya felvágta az ereit

Kórházba szállították Michael Jackson lányát, Paris Jacksont, aki megpróbált öngyilkosságot elkövetni, felvágta az ereit – írja a portál lapértesülésekre hivatkozva.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek