Liszt Ferenc és a jazz: a Bazilikában lesz a Liszt Ünnep nyitókoncertje

A nyitókoncert a különböző műfajok közötti átjárással hallatlanul izgalmas utazásra hív október 7-én 20.30-kor.

Fotó: MAO/Virág Stépán/FB
Tom Waits dalait énekli a Müpában a norvég díva

Tom Waits dalait énekli a Müpában a norvég díva

Rebekka Bakken egyesek szerint olyan karakteres a hangja, hogy egy James Bond-film főcímdalába kívánkozik, mások pedig egyenesen aranyba foglalnák a pop, a blues és a jazz területén egyaránt rendkívül otthonosan mozgó nevét. A norvég díva november 2-án pótolja a Müpában elmaradt...
 
Fotó: MAO

Tűzijáték a hajóról – zene hozzá: Modern Art Orchestra

Creative Crew címmel hajón ad interaktív koncertet a Modern Art Orchestra big band augusztus 20-án és 22-én a Dunán, a zenekar által életre hívott Swingin' on the Danube Jazz Festivalon.
 
 
 Karolina Grabowska fotója a Pexels oldaláról

Ingyenes koncertközvetítésekkel búcsúztatja az óévet a BMC

Ma még a Szent Efrém Férfikar, majd a Modern Art Orchestra és az új lemezzel jelentkező Kéknyúl műsora érhető el a BMC közösségi oldalán.
 
A Dombos Fest programja is végleges

A Dombos Fest programja is végleges

A DombosFest programja némileg változott, volt egy fontos időpontváltozás, itt vannak az új időpontok és a részletes program. Ahogy írták: "Lezárunk 20 évet... És elindítunk egy következő ciklust, melynek részleteiről semmit sem tudunk".
 
Idáig hallgattak, most megszólaltak a Dombos Fest szervezői

Idáig hallgattak, most megszólaltak a Dombos Fest szervezői

A nyári fesztiválokat nyomon követő cikkünkben 8alul) nagyon kevés tétel maradt szerkesztetlenül, magyarán: talán 3 fesztivál nem közölt semmiféle információt a státuszáról, ezek között volt a Dombos feszt is. Most megszólaltak. Jobb későn, mint soha.
 
Fotó: Hiperkarma/FB

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.
 
 
Nincs december Diótörő nélkül!

Nincs december Diótörő nélkül!

Különleges Diótörő előadásra készül a Modern Art Orchestra karácsonyi koncertjén december 17-én, a BMC-ben. A klasszikus karácsonyi történet ezúttal a jazz big banddel és tizenkét táncossal elevenedik meg a közönség előtt.
 
Kaliforniai álom – színes szélesvászonra és két zseniális zenekarra

Kaliforniai álom – színes szélesvászonra és két zseniális zenekarra

Egy meséből kiragadott mondat jut eszembe a La La Land cinekoncertről, amin volt szerencsém részt venni. „A szarvódisznónyálzógülü irtó cuki.” Elnézést a hasonlatért, de egy ötesztendős kishapsi anyukájaként, aki jelenleg kizárólag mesefilmeket lát, számomra ez a legfrissebb...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek