A Hellfest volt Lemmy egyik kedvenc fesztiválja – gigantikus szobrot avattak a tiszteletére

A francia Hellfest metálfesztivál egy hatalmas szoborral tiszteleg a Motörhead néhai alapítója, Lemmy Kilmister előtt, amelybe elhelyezték hamvainak egy részét is.

Fotó: actu.fr
Fotó: Twitter

HVG: Elárulták, mi történt a Motörhead frontemberének hamvaival

Hat évvel a Motörhead alapítójának és frontemberének halála után kiderültek a részletek a rendhagyó "temetésről": Lemmy hamvait ugyanis mostanra töltényekbe rejtve osztották szét a közeli barátok között.
 
A hírességek csarnoka egy húgyfolt...

A hírességek csarnoka egy húgyfolt...

Ezt a sebészi pontos megfogalmazást Johnny Rotten és a Sex Pistols fogalmazta meg a Rock And Roll Hall Of Fame-ről, amikor 2006-ban visszautasították a beiktatási meghívót. Történt ugyanis, hogy nehezményezték azt az aprócska tényt, miszerint fizetni kell nekik a ceremónián való...
 
 
A Depeche Mode, a Motörhead, és Whitney Houston is bekerülhet a Hírességek Csarnokába

A Depeche Mode, a Motörhead, a Nine Inch Nails és Whitney Houston is bekerülhet a Hírességek Csarnokába

Október van, tehát ideje volt összeállítani azt a 16 fős mezőnyt a 2020-as Rock & Roll Hall of Fame szavazáshoz, amelyben olyan előadókkal, zenekarokkal találkozhatunk, mint a Depeche Mode, a Nine Inch Nails, a The Notorious B.I.G., a Judas Priest, Whitney Houston vagy a Kraftwerk.
 
Elhunyt Larry Wallis, a Motörhead első gitárosa

Elhunyt Larry Wallis, a Motörhead első gitárosa

Larry Wallis, a Motörhead első gitárosa 70 éves korában halt meg – a körülményekről nem szól a zenekar hivatalos oldala és a külföldi zenei sajtó sem.
 
Keresd Lemmyt!

Keresd Lemmyt!

Hol van Lemmy? – ez a címe annak a foglalkoztató füzetnek, ami várhatóan ősszel jön ki, és pontosan olyan lesz, mint azok a foglalkoztatók, amikor nagyon zsúfolt rajzokon kell megtalálni a csíkos pulóverbe öltözött Walleyt, vagy mesefigurákat, unikornisokat és bármi mást – adta...
 
Egyesült az eredeti banda... (Fast Eddie Clark Official)

Újra együtt van a zenekar – meghalt a Motörhead harmadik alapítótagja is

Pár órával ezelőtt posztolta a zenekar, hogy Edward Allan Clarke – "vagy ahogy mindannyian ismertük és szerettük" – Fast Eddie Clarke tegnap tüdőgyulladásban elhunyt. 67 éves volt. Immáron mindhárom alapító a csillagok között zenél.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek