Hosszú kihagyás után a Budapest Parkban ad koncertet a My Chemical Romance

Bár visszatérésükre a vírushelyzet miatt többet kellett várni, a My Chemical Romance egy masszív világkörüli turnéval hálálja meg a közönség kitartását, és természetesen a magyar rajongók sem maradnak ki a sorból! 2022. június 7-én Gerard Way-t és csapatát túl hosszú kihagyás után nézhetjük meg, és minden bizonnyal magukkal hoznak olyan korszakos slágereket is, mint a Na Na Na, a Teenagers vagy éppen a Helena.

Hosszú kihagyás után a Budapest Parkban ad koncertet a My Chemical Romance
Végleges a VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja

Végleges a VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja

Három jó nevű külföldi rockzenekarral és néhány magyar kedvenc csapattal kiegészülve immáron végleges a VOLT Fesztivál 2020-as nagyszínpadának programtáblája. Ott lesz a nagy visszatérő My Chemical Romance, a hazánkban már többször megfordult Bring Me The Horizon és a már nagy...
 
Melyik banda visszatérésének örültök jobban: Rage Against The Machine vagy My Chemical Romance?

Melyik banda visszatérésének örültök jobban: Rage Against The Machine vagy My Chemical Romance?

Ha hihetünk a posztoknak és a híradásoknak, mindkét banda főnixként támad fel poraiból.
 
 
Fotó: Instagram

Megvan a kémia köztük: Mikey Way immáron kétlányos apuka

A zenész Mikey Way és felesége, Kristin Colby Way közhírré tették, hogy megszületett második kislányuk. Elsőszülött lányuk, Rowan Louise Way most kétéves.
 
Nem unatkozik a My Chemical Romance egykori frontembere

Nem unatkozik a My Chemical Romance egykori frontembere

Gerard Way 4 év után ismét egy új albumon dolgozik, és most meg is mutatott nekünk róla egy új dalt. A “Baby, You’re A Haunted House” még csak az első ízelítő abból, hogy milyen lesz a lemez hangzása, de mi már így is nagyon várjuk.
 
Fotó: tommygirard.wordpress.com

My Chemical Romance: a zenekar nem létezik, mégis új videók láttak napvilágot!

Az együttes 2013. március 22-én– 12 éves pályafutás után – jelentette be a feloszlását. A rajongók azóta is minden apró jelből arra következtetnek, hogy most majd talán újra összeállnak egy turnéra – azonban a volt zenekar volt tagjai rendre elismétlik, hogy reunion-ról szó...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek