Közös klipet készített a Honeybeast és a New Level Empire

A 'Nem hagylak egyedül' című dalban Zola testőrként férkőzik Tarján Zsófi közelébe. A klipet Czoller Bence és csapata készítette, akivel korábban már minkét zenekar dolgozott. 39. bicskei napok

Közös klipet készített a Honeybeast és a New Level Empire
Volt egyszer egy Omega...

Az éves összesített slágerlisták élén az Omega

Elkészültek az éves összesített slágerlisták, amelyekből kiderült, mely dalok pörögtek a legtöbbször a rádiókban és a streaming felületeken, illetve mely albumok fogytak a legjobban 2021-ben.
 
A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

Elindul a szezon a Plázson, ahol Június 5-én a Republic és a New Level Empire veszi először birtokba a nagyszínpadot, majd a hajnalig tartó buliról Dj Dominique gondoskodik.
 
 
A pünkösdi hosszú hétvégén nyit a Plázs – védettségi igazolvány nélkül lehet belépni

A pünkösdi hosszú hétvégén nyit a Plázs – védettségi igazolvány nélkül lehet belépni

Live dj szettek, homokos part, hívogató víz és kényelmes napágyak várnak mindenkit május 22-től a Siófoki Nagystrandon.
 
NLE

Jól ismert slágerek és vadonatúj dalok a New Level Empire megjelenő albumán

Megtörténünk címen jelenik meg hamarosan a harmadik New Level Empire album, amelynek bemutató koncertjét március 21-én tartja a zenekar az Instantban.
 
Zola Lolával születésnapozik – New Level Empire az Akváriumban

Zola Lolával születésnapozik – New Level Empire az Akváriumban

A New Level Empire híres arról, hogy más zenészekkel is rendszeresen dolgoznak együtt, mint például az AK26-tal vagy a Republic-kal – október 19-én a legújabb duettjükről is lerántják a leplet. De lesznek más meglepetések meg sok-sok NLE-sláger. Kábé így ünnepli megalakulásának...
 
Belfeszt

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri ingyenes rendezvénysorozata a 13. Belvárosi Fesztivál.
 
 
Hatodszorra küzdenek hazai előadók a Nagy-Szín-Pad! versenyében

Hatodszorra küzdenek a hazai előadók a Nagy-Szín-Pad! versenyében

Idén májusban hatodik alkalommal csapnak össze a legkülönbözőbb műfajokból érkező zenekarok és előadók a Nagy-Szín-Pad! igencsak csábító nyereményeiért, köztük a Sziget fesztivál nagyszínpadán való szereplés lehetőségért. A nyolc produkció a szakmai zsűri pontjai mellett...
 
A meghívott zenészek ( Fotó: budapestdal.hu)

Majka, Szikora Róbert és Vastag Csaba mellett Mága Jennifer is ringbe szállt a Budapest Dala címért

Közel 100 pályamű érkezett a Fővárosi Önkormányzat BUDAPEST DAL 2019 címmel meghirdetett pályázatára. A zsűri – mint mindig – nehéz helyzetben volt, így az eredetileg tervezett 5 helyett 8 szerzeményt választott ki a meghívott öt előadó zenéje mellé, hogy majd a közönség...
 
Hatodszor is  Nagy-Szín-Pad!

Hatodszor is Nagy-Szín-Pad!

A Nagy-Szín-Pad! nem tehetségkutató, hanem egyfajta tehetségMUTATÓ, amelyben olyan előadók és zenekarok vesznek részt, akik klubszinten már jelentős népszerűségre tettek szert. Kizárólag meghívásos alapon működik, a szervezők nem fogadnak el jelentkezést.
 
A tavalyi győztes (budapestdal.hu)

Űzz sportot a zenéből – vagy fordítva: ismét keresik Budapest dalát

A Fővárosi Önkormányzat idén is keresi Budapest Dalát. Idén dinamikus, sportos szerzeményeket vár majd a zsűri.
 
New Level Empire plusz Republic???

New Level Empire plusz Republic???

A New Level Empire és a Republic sokkal közelebb áll egymáshoz, mint első látásra gondolnánk. Legújabb közös daluk, a „Valódi” telitalálat lett! Zola szövege és Boros Csaba zenéje olyan szép egésszé állt össze, mintha nem is először alkottak volna egy csapatban.
 
Négy zenekar ad ingyenes koncertet a Millenárison

Négy zenekar ad ingyenes koncertet a Millenárison

A Millenáris B épületében a New Level Empire, a Bagossy Brothers Company, a Margaret Island és az Irie Maffia lép fel a nemzeti ünnepen.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek