Nick Cave Budapesten!

Nemrég adtunk hírt arról, hogy nálunk is bemutatják a vele készült interjúkötetet (link a cikk végén), de akkor még nem sejtettük, hogy rövidesen újabb remek hírrel örvendeztetnek meg vele kapcsolatban a koncertszervezők.

Fotó: Megan Cullen
Hit, remény és vérontás – magyarul is megjelent a Nick Cave-interjúkötet

Hit, remény és vérontás – Nick Cave-könyvbemutató koncerttel és partival

A Három Hollóban mutatják be március végén a kiadványt – nem is akárki fordította –, a könyvbemutatót koncert és parti követi majd. A könyv a helyszínen is kapható lesz.
 
Meghalt Nick Cave legidősebb fia is

Meghalt Nick Cave legidősebb fia is

Meghalt Jethro Lazenby, Nick Cave 31 éves fia. A görög drámák sehol sincsenek ehhez a zenész sorstörténetéhez képest.
 
 
Nick Cave 2013-ban a fesztivál nagyszínpadán (Fotó: Exit)

Nick Cave, Calvin Harris, James Arthur: hatalmas buli Budapesttől 300 kilométerre

A hagyományos helyszínen rendezik meg július 7-10. között az EXIT Fesztivált: a Péterváradi erőd falai között közel 40 programhelyszín és több mint 1000 fellépő várja majd a bulizni vágyó közönséget.
 
A világpremierrel egy időben érkezik a magyar mozikba Nick Cave új koncertfilmje

A világpremierrel egy időben érkezik Nick Cave egy szál zongorás koncertfilmje

November 5-től – limitált vetítéssorozatban vagy csak egy-egy estére – érkezik országszerte a mozikba Nick Cave új koncertfilmje, az Idiot Prayer, amelyben az ausztrál dalszerző-énekes zongorán kísérve, szólóban adja elő dalait.
 
Nagyjából ez várná most... (Fotó: Nick Cave/FB)

Elmarad Nick Cave júniusi koncertje – megvan az új dátum!

Jövőre pótolja Nick Cave és zenekara, a Bad Seeds a koronavírus-járvány miatt idén június 2-án elmaradó magyarországi koncertjét.
 
Nick Cave újra Budapestre jön!

Nick Cave újra Budapestre jön!

Jövőre újra ellátogat Magyarországra Nick Cave és zenekara, a Bad Seeds. A zenekar a legfrissebb lemezét, a napokban megjelent Ghosteent mutatja be 2020. június 2-án a Papp László Budapest Sportarénában. Legutóbb tavaly júniusban jártak Magyarországon, akkor is az Arénában.
 
 
Fotó: The Irish Times

Punkünnep törte meg Írország gyászát

Shane MacGowan, a legendás ír punk zenekar, a Pogues frontembere karácsonykor 60 éves lett. Hétfő este, aznap, amikor elvesztettünk egy ír zenészikont, egy csomó híresség és zenész gyűlt össze, hogy tisztelegjen egy másiknak.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek