40 éve bálozik a Pál Utcai Fiúk – a dal nem maradt ugyanaz

Az idén negyven éves formáció A bál című dalt rögzítette most újra, sőt, az azonos című lemez borítóját is reprodukálták.

Fotó: Donka PAnna
Fotó: Rátonyi Gábor

A GRUND – A Vígszínház fiúzenekara dupla koncertet ad

Igazi örömzenét játszanak majd A Pál utcai fiúk színészeit február 12-én a Vígszínházban, ahol a koncert után dedikálás is várja a közönséget.
 
Fotó: Vígszínház

Mi vagyunk a szilvásgombóc: A Pál utcai fiúk 300, A Padlás 1000

Novemberben jelentős jubileumokkal várják a Vígszínházban a közönséget: pénteken A Pál utcai fiúk című zenés játék 300., november 20-án pedig A padlás 1000. előadását ünneplik, mindkét eseményre számos meglepetéssel készülnek.
 
 
PUF neki: Zerge első nagykoncertje idén

PUF neki: Zerge első nagykoncertje idén

Csak a cikk írásakor gondoltam bele, hogy valamikor 2020. februárjában, azaz majdnem másfél éve voltam utoljára 500 főnél népesebb koncerten.
 
Meglepetés kastélyfesztivál Budapesttől alig másfél órányira

Meglepetés kastélyfesztivál Budapesttől alig másfél órányira – ELMARAD!

A nyárvége legszimpatikusabb fesztiválja lett volna – nem mintha tolonganának a jelöltek, de akkor is. A szervezők közlése szerint "a járványügyi helyzet fokozódása és az ennek okán kialakult bizonytalanság miatt úgy döntöttek, hogy az idei nyárzáró rendezvényüket jövőre és...
 
Nehéz idők járnak? Önismereti trénig indul a PUF dalszövegeinek segítségével

Nehéz idők járnak? Önismereti trénig indul a PUF dalszövegeire

Bár a közeljövőben koncertből nem lesz annyi, mint amennyit szeretnénk, de itt egy jó lehetőség, hogy egyszerre foglalkozzatok dalszövegekkel és az életközép nagy kérdéseivel: a Pál Utcai Fiúk zenekar szövegeit felhasználva indít több alkalmas önismereti csoportot Berta Beáta...
 
A segítségeteket kéri a PUF-puzzle kirakásához a zenekar

A segítségeteket kéri a PUF-puzzle kirakásához a zenekar

Mindenki máshogy üti el az időt, a Pál Utca Fiúk például elkezdte az archív anyagai közzétételét a YouTube csatornájukon és a FB oldalunkon is.
 
 
Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Közel két hónapja indult útjára az első Osztálykirándulós csapat, és a siker láttán máris beindult a szervezkedés a következő turnus megvalósítására. A cél a hazai bandák közönségének megmozgatása, ami jelenti egyben az utazást az adott zenekar koncertjére, a meet & greet...
 
Fotók: Pál Utcai Fiúk

Esti mese Zergével: Amikor a világ legszebb lánya elfüstölt a PUF-koncerten

Már néhány előző cikkemben is zsörtölődtem egy kicsit, hogy mi visz rá egyes zenekarokat ezekre a csütörtöki meg vasárnapi koncertekre – nos, most megint egy ilyenről lesz szó. Ezúttal csütörtökiről.
 
Köszönjük a remek fotókat a zenekarnak!

Egész más józanul üvölteni a szám szövegét – a Müpában: PUF Akusztik

Nem ez volt az első eset, hogy a Pál Utcai Fiúk a hagyományostól kissé eltérő akusztikus koncertet adott ebben az épületben, mivel megtörtént ez már 2015-ben, szinte napra pontosan 4 évvel a mostani előtt is akkor egy teljes szimfonikus zenekarral megtámogatva, úgyhogy kíváncsi voltam,...
 
Caramel, Dés László, és a hiperkarma is fellép a nyáron a Városmajorban

Caramel, Dés László és a hiperkarma is fellép nyáron a Városmajorban

Elkészült a Városmajori Szabadtéri Színpad idei szezonjának fellépőlistája, ahol a komolyzenétől kezdve, a jazz-en át a popzenéig, minden stílusból érkezik vendég. Dés László pedig kapásból duplázik.
 
Fotó: Barba Negra

Új év, új farsang – régi Pál Utcai Fiúk

Nem most volt, még a hónap elején, de mivel még tart a farsangi időszak, aktuális...
 
A PUF Bródy Jánossal, Kováts Kriszta a lányával lép fel  a Müpában

A PUF Bródy Jánossal, Kováts Kriszta a lányával lép fel a Müpában

Ripoff Raskolnikov, a Pál Utcai Fiúk, Kováts Kriszta, Dj Bootsie, a Zagar, a Kistehén, a 30Y, Boggie és a Mörk is koncertet ad idén tavasszal és nyár elején a Müpában.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek