A Paddy and the Rats gyerekei a zenekar új videójában

A héten a Budapest Parkban ünnepli jubileumát a Paddy and the Rats, és ennek apropóján egy olyan videóklippel jelentkeztek, amiben a zenekar tagjainak gyermekei és barátaik szerepelnek, és amit Paddy maga írt és rendezett.

A Paddy and the Rats–család az új videóban
Fotó: SZIN Facebook

A SZIN az egyik legszerethetőbb fesztivállá érett az évek során

Ez volt az 54. alkalom, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok keretében fesztivált rendeztek a városban, és mint ahogy azt az előzetes érdeklődési hullám is előre jelezte, az idei rendezvény a végeredményt tekintve igencsak sikeresnek bizonyult. Mi pedig egyre inkább rajongóivá válunk!
 
Nem minden Paddy and The Rats-tag lehet ott  Babicsek Bernát emlékestjén

Nem minden Paddy and The Rats-tag lehet ott Babicsek Bernát emlékestjén

Mint ahogy arról beszámoltunk, Babicsek Bernát Emlékestet szervez a Turay Ida Színház február 6-án. A résztvevők között természetesen a fő helyen szerepelt egykori zenekara.
 
 
Babicsek Bernát Emlékestet szervez a Turay Ida Színház

Babicsek Bernát Emlékestet szervez a Turay Ida Színház

Február 6-án délután háromtól emlékeznek a színház művészére, Babicsek Bernátra (1980-2021). Egészen pontosan: a részt vevő előadók bizonyítják, hogy milyen sokoldalú volt a fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt színész-zenész: több formációban is aktív...
 
Fotó: Paddy and the Rats

Tragédiával kezdődött az év a magyar zene számára

Január elsején lakástűzben életét vesztette Babicsek Bernát színész, zenész és harmonikaművész, a Paddy and the Rats tagja. A halála előtti napon még színpadra lépett a Centrál Színházban.
 
Fo: Horváth Judit

A Paddy and The Rats egyik tagja is közreműködik Pokorny Lia évadnyitó előadásában

Szeptember 6-án Pokorny Lia LIAison című estjével indul a Centrál Színház 2021/22-es évada. A koncerten Babicsek Bernát harmonikajátéka segíti az érzelmek végtelen hullámzását...
 
FEZEN Klasszik 2020

Megvan a FEZEN Klasszik napi bontása!

Megvannak a szeptember 11-13. közti FEZEN Klasszik fesztivál húzónevei. Ráadásul rögtön napi bontásban. Csak magyarok, de azok közül a legnépszerűbbek vállalták a hosszú kényszerszünet utáni szórakoztatást.
 
 
Új néven, de változatlanul ingyenes programokkal vár a Boglári Szüreti Fesztivál

Láng és Víz Show-val és többek között egy 140 tagú együttessel vár a Boglári Szüreti Fesztivál

Bár a főtámogató bedobta a törölközőt, Boglár mégsem marad fesztivál nélkül. Augusztus 16-20. között rengeteg programmal, köztük például a Magna Cum Laude, a Road, a Useme, az Old Boys, a Zorall, a Bikini és a Paddy and the Rats koncertjével, no meg ízletes borokkal vár mindenkit a...
 
A Tavaszi szél a Paddy and the Rats előadásában

A Tavaszi szél a Paddy and the Rats előadásában

A zenekar stúdióban rögzítette a Tavaszi szél átiratát, amely mostanra a legnépszerűbb zenemegosztókra is felkerült. Az énekes azt mondja, a dal továbbra is a műsoruk része lesz az élő fellépéseken – a Budapest Parkban is eljátsszák majd, ahol május 16-án ad nagyszabású...
 
Sűrű évünk volt tavaly, most végre találkoznak a közönségükkel a miskolci kalózok

Sűrű évük volt tavaly, most végre találkoznak a közönségükkel is a miskolci kalózok

Március 3-án rendezik meg Budapesten a Tavaszváró Rock/Metal/Underground Börzét a Collectorism, az ELLÁTÓház és a Metál Antikvitás szervezésében. Az eseményen, melynek a Dob utcai szórakozóhely ad otthont, a Paddy and the Rats tagjaival is találkozhatnak az érdeklődők.
 
A 10 év legemlékezetesebb pillanataiból válogatták össze a Paddy and the Rats új klipjének kockáit

A 10 év legemlékezetesebb pillanataiból válogatták össze a Paddy and the Rats új klipjének kockáit

Kerek évfordulót ünnepel idén a Paddy and the Rats – a jeles alkalomból nagyszabású koncertkörútra indultak és egy friss nótával is előrukkoltak a zenészek.
 
Fotó: laut.de

Szülinapi bulik, lemezbemutatók, és külföldi sztárok a jubiláló Track nyári kínálatában

Már nagyban dübörög az idén öt éves fennállását ünneplő Barba Negra Track, de még messze a szezon vége, több mint negyven koncert vár még ránk Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.
 
Május 6-ig lehet jelentkezni az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató versenyére

Május 6-ig lehet jelentkezni az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató versenyére

A hazai fesztiválszezont a Feszt!Eger nyitja, a festői Bolyki-völgyben. A "Csakazértis zene!" felkiáltással ismertté vált fesztivál május 31. és június 2. között hívja a fesztiválozókat és a szakmát, valamint az ifjú zenei tehetségeket, hisz' a buli mellett lesz idén is a Music...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek