Gyilkosság, nyomozás, misztikum – klip készült Tarján Zsófi és Palya Bea duettjéhez

A Honeybeast "Ha meghalok" című dalát Tarján Zsófi és Palya Bea énekelte fel, most elkészült a videó is hozzá

Gyilkosság, nyomozás, misztikum – klip készült Tarján Zsófi és Palya Bea duettjéhez
FotÓ: Németh Richárd

Két fokban mezítláb nem lehet filmet forgatni... Na, fogd meg a söröm!

Vadonatúj klipes dallal jelentkezett a Zaporozsec csapata. A zenekar tagjai ezúttal egy vendégénekest is bevontak az alkotói munkába: az új nótát Palya Beával készítették el.
 
Fotó: Rúzsa Magdolna/FB

Rúzsa Magdi megelőzte saját magát

A Magyar Rádiós Top 40 slágerlista élén Majka és a New Level Empire dala, az Újra az úton áll, eme lista 6. és 7. helyét is Rúzsa Magdi foglalja el: az 1 x fent 1 x lent leelőzte a Lesz, ahogy lesz című dalát. De van más hírünk is vele kapcsolatban.
 
 
A Várkert Bazár is élőzni fog

A Várkert Bazár is élőzni fog

A Várkert Stream szolgáltatása mellett a programokat a helyszínen, a Várkert Bazárban is élvezhetik a látogatók, olyan előadásokat például, mint az ENEMVÉ (Nagy Magyar Versek) sorozat, Gryllus Dániel 70. születésnapi koncertje, valamint a kedvelt irodalmi produkció, az Aposztróf Est...
 
Városmajori Szabadtéri Színpad

Rengeteg zene a Városmajori Szabadtéri Színpad hétvégén induló programjában

Bár a járvány miatti korlátozások kissé átalakították a Városmajori Szabadtéri Színpad 2020-as évadát, így is lesz miből válogatni, ha egy jó színházi, vagy zenei élményt nyújtó programot keres az ember.
 
Hétfőn héttől: ma kezdődik a négyrészes Caramel-akusztik-online

Hétfőn héttől: ma kezdődik a négyrészes Caramel-akusztik online

Hétfőn hétkor címmel május 4-től négy héten keresztül 25 perces epizódokban követhetitek Caramel 15 éves, szimfonikus jubileumi koncertjét.
 
Édesség ínyenceknek – ilyen volt Caramel nagykoncertje az Arénában

Édesség ínyenceknek – Caramel: ilyen volt a nagykoncert az Arénában

Caramel egy mély érzésű édes maci és egy vérprofi előadóművész egyben, aki ezzel a végtelenül szerethető kettősségével elérte nálam azt, amit más előadónak még sosem sikerült: megríkatott. Szimfonikus zenekarral adott koncertje – enyhe képzavarral élve – finom édesség volt...
 
 
Illusztráció: nicety.livejournal.com

Palya Bea kipárnázza advent első vasárnapját

A nagy karácsonyi hajtásban egy kis megnyugvásra hív minden érdeklődőt Palya Bea és Gerzson János meghitt duókoncertjével, a Párnakoncerttel december 1-jén a MagNet Közösségi Házba.
 
Csak egy kis emlék: a 2005-ös Megasztár-győzelem egy pillanata (Fotó: MTI)

Caramel 15 – szimfonik az Arénában

Szimfonikus koncerttel ünnepli pályafutása 15. évfordulóját Molnár Ferenc Caramel 2020. február 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. Az est két vendége Palya Bea és Tarján Zsófia (Honeybeast) lesz, a szimfonikus hangszerelést Zsoldos Béla készíti az énekes dalaihoz.
 
Fotó: Nikolaj Lund (classicfm.com)

Nem mesél: muzsikál az erdő a Körösök völgyében

Gyulán és térségében, valamint Püspökfürdőn várja az érdeklődőket szeptember 27. és 29. között a Muzsikál az erdő a Körösök völgyében elnevezésű rendezvény, amelyen erdei koncertek, szakvezetéses erdei séták és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket.
 
Caramel, Dés László, és a hiperkarma is fellép a nyáron a Városmajorban

Caramel, Dés László és a hiperkarma is fellép nyáron a Városmajorban

Elkészült a Városmajori Szabadtéri Színpad idei szezonjának fellépőlistája, ahol a komolyzenétől kezdve, a jazz-en át a popzenéig, minden stílusból érkezik vendég. Dés László pedig kapásból duplázik.
 
Fotó: Illyés Tibor/MTI

Palya Bea elvált – az új albumával elmondja, hogyan élte meg

Élete nemrég lezárult korszakát, válását és újrakezdését dolgozta fel most megjelent új lemezén Palya Bea. A népszerű énekes Hazatalálok című anyagát decemberben mutatja be az A38 hajón.
 
A fellépők csak hölgyek, a hallgatóság bárki lehet!

A fellépők csak hölgyek, a hallgatóság bárki lehet!

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Svédországban kizárólag női fellépőkkel és közönséggel rendeztek meg egy fesztivált. Az óbudai minifesztiválra természetesen az urakat is várják most vasárnap!
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek