Csaknem 20 év után Brendon Urie feloszlatja a Panic! At The Discot

A zenekar nem létezik többé, mivel Brendon Urie inkább a családjára koncentrál. Azért egy utolsó turnét még lenyomnak Európában.

Fotó: P!ATD/FB
 Soha vissza nem térő alkalom: Ed Sheeran, Bruno Mars és a Green Day is fellép a PlayOn Festen

Soha vissza nem térő alkalom: Ed Sheeran, Bruno Mars és a Green Day is fellép a PlayOn Festen

Úgy, mint a magyar népmesében az okos lány: ott is lesz meg nem is, ugyanis a Warner Music Group háromnapos virtuális zenei fesztiválján a kiadó sztárjainak – köztük Cardi B, Ed Sheeran és a Coldplay – korábbi koncertjeit tűzik műsorra az interneten.
 
Az idei MTV VMA gálán a Legjobb Himnusz kategóriában is osztottak díjat

Az idei MTV VMA gálán a Legjobb Himnusz kategóriában is osztottak díjat

Az MTV Video Music Awards az MTV által átadott díjat a legjobb videóklipek díjazására alapították. Az 1980-as évek közepén jelent meg a Grammy-díj mellett új alternatívaként. Az idei díjátadóra többek között jelölték Halseyt, a Panic! At The Discot, Billie Eilisht és a Fall Out...
 
 
Fotó: Egy kocka Halsey Nightmare-klipjéből

Övék lehet az MTV legjobb videoklipje díj

Az MTV Video Music Awards az MTV által átadott díj a legjobb videoklipek díjazására. Az 1980-as évek közepén jelent meg a Grammy-díj mellett új alternatívaként. Az idei díjátadóra többek között jelölték Halseyt, a Panic! At The Discot, Billie Eilisht és a Fall Out Boyt is.
 
Ellopta a rajongó a Panic! At The Disco egyik díját

Ellopta egy rajongó a Panic! At The Disco relikviáját

Aztán egy bocsánatkérő levél társaságában visszajuttatta “Az Év Daláért” járó APMA (Alternative Press Music Awards) díjat jogos tulajdonosának.
 
Fotó:  Panic! At The Disco/FB

Don't panic: Brendon Urie újabb rekordot döntött meg

A Panic! At The Disco újabb rekordot döntött meg: az együttes (amelyről mindenki tudja, hogy valójában egy személy, Brendon Urie) High Hopes című dala vezeti a leghosszabb ideje a Billboards Adult Pop Songs listáját az évtizedben. A HH már 15. hete van a lista élén, ez a leghosszabb idő...
 
Itt van ZAZ legújabb albuma!

Itt van ZAZ legújabb albuma!

A franciák csodafegyvere a napokban mutatta be legújabb albumát. Az énekesnő új anyaga a chanson, a dél-amerikai gitár, a pop, a salsa és a rock elemeinek ötvözésével született meg, a végeredmény pedig hűen tükrözi Zaz művészi hitvallását.
 
 
Fotó: MTV

A pucsításra termett, méretes hátsó tulajdonosa a legjobb stílus díját kapta az MTV gálán

Megvolt év egyik leggrandiózusabb zenei díjátadója, a 2018-as MTV EMA Bilbaóban. Az est abszolút győztese Camilla Cabello lett, aki négy elismeréssel zárta a bulit.
 
Nicki Minaj is fellép a 2018-as MTV EMA-n

Nicki Minaj is fellép a 2018-as MTV EMA-n

A magyar MTV élőben közvetíti a díjátadó gálát, melyen fellép Nicki Minaj, a Grammy-díjas Alessia Cara, valamint Marsmello és Anne Marie is – írja a Marketing&Média Online.
 
5 klip, ami idén már 10 éves!

5 klip, ami idén már 10 éves!

Bár a zeneiparban szinte lehetetlen lépést tartani az új előadókkal, lemezekkel, koncertekkel és dalokkal, azonban van néhány olyan időtálló alkotás, amelyekre még évekkel később is emlékezünk, sőt imádjuk! Ezek a dalokat és a hozzájuk tartozó videoklipeket 2008-ban játszották...
 
Green Day 1990/Billboard

7 együttes, akik még a gimiben kezdték

Sokan már gyerek- vagy tinikorukban tudták, hogy zenélésből szeretnének majd megélni. Íme néhány zenekar, akik még a középiskolában kezdték el a közös zenélést, de nemcsak túlélték a gimis éveket, hanem világhírre és óriási rajongótáborra tettek szert.
 
Fotó: Panic! at The Disco/FB

Brendon Urie 1 millió dollárt jótékonykodik el

A Panic! at The Disco frontembere által felajánlott összeg az LGBT (magyarul LMBT, Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek) alkotta közösséget támogatja majd.
 
Fotó: Chorus.fm

A banda, amelynek a frontember az egyetlen tagja

A Panic! At The Disco alapítója és énekese, Brendon Urie azt állítja, hogy kész az együttes hatodik stúdióalbuma. A napokban Instagramon élőben válaszolt a rajongók kérdéseire, és hamar az új albumra terelődött a szó, ő pedig készséggel elárulta, hogy már felvettek minden dalt,...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek