Mötley Crue, Five Finger Dead Punch, Papa Roach – Better Noise Music Festival

Miközben a világ azon cidrizik, hogy vajon mi fog történni a következő pillanatban, a Better Noise virtuális zenei fesztivállal ünnepli a nyarat, amelyen a rockzene legnagyobb nevei szerepelnek.

Mötley Crue, Five Finger Dead Punch, Papa Roach – Better Noise Music Festival
Szintet lépett a karanténvideó

Szintet lépett a karanténvideó

Óriási szerencse, hogy a karantén nem vette el a zenészek kedvét az alkotómunkától. Újdonságaink közt szerepel hagyományos karanténvideó, de annak továbbfejlesztett, már-már karaoke-jellegű verziója is!
 
Egy csomó zenész – köztük egy magyar is – szerepel az új horrorfilmben

Egy csomó híres zenész szerepel az őszre elkészülő új horrorfilmben

A THE RETALIATORS című filmben olyan keményvonalas zenészek tűnnek fel, mint Tommy Lee, a komplett Five Finger Death Punch, Jacoby Shaddix (Papa Roach), a The Hu, az Ice Nine Kills, az Escape The Fate és mások.
 
 
A Papa Roach óriási bulit csapott az Arénában

A Papa Roach óriási bulit csapott az Arénában

A zenekarnak ez már sokadik magyarországi koncertje volt, azonban az első a Papp László Sportarénában. Megannyi fesztiválfellépés után ezen a helyszínen sem okoztak csalódást.
 
Foró: PR/FB

A basszeros tesója ugrik be Jerry Horton helyére a Papa Roach turnéján

Az együttes a Hollywood Undead-del és Ice Nine Kills-zel ad koncertet március 4-én Magyarországon. A Jacoby Shaddix vezette banda azonban nem teljes felállással érkezik hozzánk, az alapító és azóta is oszlopos tag, Jerry Horton ugyanis a napokban eltörte két ujját, melynek következtében...
 
Fotó: YouTube

A Papa Roach imádja saját legújabb akusztikus videóját

A Papa Roach bemutatta a "The Ending" című, új – akusztikus – felvételét. Jobban mondva, maga a szám nem új, a "Who Do You Trust" című stúdióalbumon is meghallgatható.
 
Öt év után önálló koncertet ad Budapesten a Papa Roach!

Öt év után önálló koncertet ad Budapesten a Papa Roach!

A Papa Roach öt év után ismét önálló koncerttel érkezik Magyarországra, ráadásul ezúttal minden eddiginél nagyobb bulival készülnek március 4-én a Papp László Budapest Sportarénába, a Hollywood Undead társaságában.
 
 
Fotó: bbc.co.uk

Élete végéig ingyenesen vehet részt a Papa Roach-koncerteken

A Papa Roach az idén januárban megjelent "Who Do You Trust?" című lemezén található dalhoz, a "Come Around”-hoz forgatott klipet, amit nemrégiben meg is osztott a nagyérdeművel. Van a klipben egy szívmelengető rész...
 
Megemlékezett a Papa Roach a The Prodigy nemrég elhunyt frontemberéről

Megemlékezett a Papa Roach a The Prodigy nemrég elhunyt frontemberéről

Az idei Volt helyszíne kicsit más volt a tavalyihoz képest: a bejárat, a kemping, és a színpadok elrendezése is megváltozott, így kellett egy kis idő, mire megtaláltunk mindent. (Bár leginkább a Telekom Nagyszínpad környékén mozogtunk.)
 
Kijött a Papa Roach legújabb klipje

Kijött a Papa Roach legújabb klipje

Az együttes legújabb videója, mely a “Not The Only One”-hoz készült, nemrég jelent meg. A dal az együttes idén januárban megjelent albumán, a “Who Do You Trust?”-on szerepel.
 
Fotó: Facebook

Black Eyed Peas, Papa Roach és Cypress Hill a Volt Fesztiválon

Valentin napi ajándékként az utolsó adag sztárfellépős csomagot dobta be a közösbe a Volt Fesztivál csapata, ahol a nagy visszatérő Black Eyed Peas mellett a Papa Roach és a Cypress Hill is Sopronban landol júniusban.
 
 You Me At Six (Fotó: FB)

Mi történt a nagyvilágban: Papa Roach, You Me At Six, Twenty One Pilots

Szép volt a nyár, a fesztiválok, a bulik, a turnék – a zenekarok azonban már érezhetően az őszre koncentrálnak: a zenehallgatós, klipnézegetős, klubkoncertes, forralt borozós estékre...
 
Dalsztorik: a Last Resort története

Dalsztorik: a Last Resort története

A Papa Roach frontembere, Jacoby Shaddix mesél a Last Resort-ról, arról a dalról, ami olyan nagy hatással volt a világra.
 
EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek