Először rendeznek nemzetközi anime zenei fesztivál Budapesten

2023. májusában a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet a nemzetközi anime zenei fesztiválon a világ vezető anime popsztárjai. Először együtt a színpadon a Virtual Music Idols,Virtual Music Idols AI Original Singeroid "#kzn", a HIMEHINA, a MaRiNaSu trió és pop ikrek LiLYPSE. 

Először rendeznek nemzetközi anime zenei fesztivál Budapesten
Charlie nagyszabású arénashow-val és egy kollabbal zárja az évet

Charlie nagyszabású arénashow-val és egy kollabbal zárja az évet

A CHARLIE 75 turné december 29-én ér a Papp László Budapest Sportarénába, a zenész vendégei Nika,Tóth Vera és Szolnoki Péter lesznek.
 
 Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Bill kapitány egy élő legenda: dalait mára generációkon átívelve minden korosztály ismeri. A 75. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő életmű koncerten felcsendülnek a legemblematikusabb szerzemények, így természetesen nem hiányozhat a Rossz vér, Kőbánya blues,...
 
 
Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten!

Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten diktálja a tempót

Battito Infinito című világkörüli turnéja keretében jövőre újra eljön Budapestre Eros Ramazzotti: a világhírű olasz énekes 2023. április 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. Eddig négyszer lépett fel Magyarországon, 2009-ben, 2013-ban, 2016-ban, majd 2019-ben,...
 
Fotó: Dead Can Dance/FB

A legutóbbi albumáról csak egyetlen számot fog játszani Dead Can Dance

A kultikus világzenei csapat áprilisban kezdi európai turnéját, amely május 8-án érinti a Budapest Sportarénát. Mint Brendan Perry az MTI-nek elmondta, a turnéra minden dalhoz új hangszerelést készített.
 
Fotó: John Legend/FB

John Legend következő nagy dobása

Mármint azon kívül, hogy 2022. június 30-án Budapesten ad koncertet... És nem, nem borvidéket vett, mint Brad Pitt: az Ectopolis értesülése szerint ő készíti el Az operaház fantomjának legújabb filmváltozatát.
 
Fotó: Joe Pugliese

Budapestre jön John Legend

2022. június 30-án, 20:00 órától a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a többszörös Grammy- és Oscar-díjas amerikai soul és R&B előadó, John Legend.
 
 
 Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Nem marad el a decemberi Ákos-koncert az Arénában

Nem marad el a decemberi Ákos-koncert az Arénában

A Petőfi Rádióban jelentette be Ákos, hogy nagyszabású koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában december 11-én, szombat este.
 
Budapestre jön Justin Bieber – 2023-ban

Budapestre jön Justin Bieber – 2023-ban

Ahogy azt tegnap a FB oldalunkon is megosztottuk, Justin Bieber bejelentette a Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.
 
Fotó: Ennio Morricone - The Official Concert Celebration

Világturnét szerveznek Ennio Morricone tiszteletére: Budapest is az állomások között van

November 10-én az Oscar-, Grammy- és kétszeres Golden Globe-díjas olasz zeneszerző, Ennio Morricone születésnapján jelentette be az elhunyt legenda családja: világturnét szerveznek a mester tiszteletére. Az egyetemes filmzene egyik legismertebb és legnagyobb hatású alakjának slágereit...
 
Mennyien voltak az Apostol koncerten az Arénában?

Mennyien voltak az Apostol koncerten az Arénában?

Valójában a nekünk szegezett kérdés így hangzott el: szerintetek mennyien lesznek vasárnap az Arénában Apostolon, felezik majd a nézőteret?
 
Megvan a Red Hot Chili Peppers budapesti koncertjének dátuma!

És akkor megvan a Red Hot Chili Peppers budapesti koncertjének dátuma!

A RHCP-videó óta találgat mindenki, hogy akkor mi és hogyan, és főleg mikor: most megjött a válasz. A Live Nation bejelentette, hogy Budapest része annak a 13 európai városnak, ahol a Red Hot Chili Peppers 2022 nyarán koncertet ad világkörüli stadionturnéja keretében.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek