Mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte – OMEGA

Mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte – OMEGA

55 éve bizonyítják újra és újra, hogy különleges helyet foglalnak el zenei életünkben. Minden jelzőt elmondtak már az Omegáról, mégsem tudjuk pontosan, mi a titok, van-e egyáltalán? A választ 2017. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában, egy nagy jubileumi koncert...
 
10 év után Lenny Kravitz ismét Budapesten!

10 év után Lenny Kravitz ismét Budapesten!

Lenny Kravitz bejelentette következő, 2018 nyarán Európán átguruló turnéját – az állomások között Budapest is szerepel: június 3.-án lép fel az Arénában. A turné mellet új lemezének megjelenését is bejelentette, amely 2018 tavaszára várható.
 
 
A zenekar és Lendvai Csócsi József prímás

Hungarikum az Arénában: 10 év után nagykoncertet ad a 100 Tagú Cigányzenekar

2018. február 25-én 19 órától a Papp László Budapest Sportarénában ad fővárosi évadnyitó koncertet a 100 Tagú Cigányzenekar.
 
Rúzsa Magdi ráadás koncertet ad az Arénában

Rúzsa Magdi ráadás koncertet ad az Arénában

Ahogy a Koncert.hu adatbázisában is szerepel, Rúzsa Magdi-nagykoncert lesz a Budapest Arénában 2018. február 24-én, szombaton este 8 órakor.
 
Fotó: Spanyol Lovasiskola

Szimfonikus zenekar kíséretében vágtat be a Spanyol Lovasiskola az Arénába

Egy évvel a Bécsi Spanyol Lovasiskola fantasztikus előadása után ismét a lovaké lesz a főszerep a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Emeli Sandé senkivel sem összetéveszthető hangja élőben, Budapesten!

Emeli Sandé senkivel sem összetéveszthető hangja élőben, Budapesten!

Emeli Sandé először ad koncertet Budapesten. A magyar rajongók 2018. február 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják-hallhatják a brit soul és R&B énekes-dalszerzőt.
 
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Damon Albarn és képzelt barátai megtáncoltatták az Arénát: Gorillaz

A jövőre kereken huszadik évét ünneplő félig virtuális Gorillaz zenekar mindent megtett azért, hogy hétfő este abban a szűk másfél órában csak a zenére koncentráljunk. Pedig nem volt könnyű dolguk.
 
Koncz Zsuzsa Aréna-koncertje már DVD-n is látható-hallható

Koncz Zsuzsa Aréna-koncertje már DVD-n is látható-hallható

Koncz Zsuzsa nagykoncertjeit mindig páratlan érdeklődés övezi – a könnyűzene aktív legendája legutóbb 2017. márciusában lépett fel Magyarország legnagyobb színpadán. A szuperkoncertről most a Hungaroton gondozásában jelent meg igényes hang- és képminőségű DVD.
 
Fotó: MTI

Angyali lányok mennyei haknija az Arénában: Celtic Woman

A szerkesztőségből elmenni ketten egy koncertre azért jó, mert van az embernek egyfajta kontrollja. Alapvetően Vali írta a cikket, a szerkesztő csak beleugat néha, ez dőlt betűvel írtuk... A cím pedig onnan jön, hogy a produkció alcíme: Voices of Angels volt.
 
Győzike visszatér: óriási mulatási az Arénában

Győzike visszatér: óriási mulatási az Arénában

A Mulat az Aréna második koncertsorozatán a legnagyobb magyar mulatós sztárok az ország legnagyobb színpadán szórakoztatják a közönséget.
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Mozi széles vásznon – James Newton Howard 30 esztendeje dallamokban

Az éhezők viadala, Micsoda nő, Wyatt Earp, Francia csók, Álljon meg a nászmenet, Az ördög ügyvédje, Oltári nő, Hófehér és a vadász, A sebezhetetlen, Pán Péter, King Kong, Batman, Demóna, Véres gyémánt – és még vagy 100 ismert és kevésbé ismert film, amit egyetlen név köt...
 
Csodás dalok, tökéletes összhang, kiváló közönség – felejthetetlen élmény volt a Queen-koncert

Csodás dalok, tökéletes összhang, kiváló közönség – felejthetetlen élmény volt a Queen-koncert

A legendás brit zenekar Freddie Mercury 1991-es halála után több mint 20 évvel megtette frontemberének Adam Lambert énekest, akivel, úgy tűnik, remekül kijönnek, hiszen immáron 5. éve turnéznak együtt. Az eredeti felállásból ketten zenélnek még a bandában: a szólógitáros Brian May...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek